eFotbal

Známé součástky na trhu, které by mohly do konce ledna vyzkoušet nové adresy v rámci hostování

Známé součástky na trhu, které by mohly do konce ledna vyzkoušet nové adresy v rámci hostování
Známé součástky na trhu, které by mohly do konce ledna vyzkoušet nové adresy v rámci hostováníFlashscore
Lednové přestupové okno zatím velké drama nenabídlo a kluby spíše razí filozofii šetřit a odolávat ztrátám způsobeným prázdnými ochozy stadionů. Také zde platí pravidlo, že nejlákavější zboží si chtějí kluby v půlce sezóny před nájezdy konkurentů uchránit, proto je ocejchují vysokými částkami, které nikdo uhradit nechce. Dočkáme se tedy během tohoto transferového období zajímavých přesunů? Nemusí dojít jen na prodeje, ale zajímavé by mohly být i zápůjčky ve formě hostování. O kom se tedy na trhu v této souvislosti hovoří?
Reklama
Reklama
5) Fikayo Tomori (Chelsea)

Třiadvacetiletý rodák z Kanady v posledních měsících upadl v nemilost kouče a prostoru ve hře se mu příliš nedostává. Tomori se rozhodl reprezentovat v národních barvách Anglii, ale vinou menšího vytížení by pozvánky od Garetha Southgatea nemusely do jeho schránky doputovat. Střední obránce je spojován s přesunem do AC Milán, kde se pokusí přesvědčit Blues o svém talentu, anebo třeba zůstat na San Siru déle než jen do konce sezóny.

4) Brandon Williams (Manchester United)

Další anglický mladík, který má za sebou poměrně smolný podzim. Všestranný obránce během své první sezóny exceloval a vysloužil si nový dlouhodobý kontrakt. Nyní se ale jen stěží dostává do pole a zdá se, že na Old Trafford upřednostňují jiné tváře. Williams by mohl jít posbírat herní praxi do Newcastlu či Southamptonu, což jsou kluby, které jsou s jeho jménem v posledních týdnech hojně spojovány.

3) Dele Alli (Tottenham)

Po příchodu José Mourinha ke Kohoutům tento ofenzivní záložník zářil a brilantními výkony si říkal o místo v základní sestavě. Pak ale jakoby sundal Dele Alli nohu z plynu a stal se je jen střídající tváří týmu. V této sezóně se sotva dostal ke slovu a jeho jméno je spojováno s exodem. O nápadníky nouzi nemá, tím hlavním je jeho bývalý kouč Mauricio Pochettino, který nedávno převzal otěže u PSG. V médiích se mluví o hostování, které by mohlo být pak v létě přetaveno v trvalý přesun.

2) Eder Militao (Real Madrid)

Třiadvacetiletý brazilský obránce trpí na San Bernabéu vinou velké konkurence v kádru, kde má stále silné postavení Sergio Ramos a jeho hlavním parťákem v srdci defenzivy je Raphaël Varane. Militao je tak odsouzen na lavičku náhradníků, přestože byl před příchodem do Realu oslavován jako jeden z nejtalentovanějších mladých stoperů na světě. Jeho služby by mohly využít Tottenham nebo Liverpool, se kterými se údajně jedná o zapůjčení.

1) Federico Bernardeschi (Juventus)

Po svém přesunu z Fiorentiny do Turína nenaplnil očekávání, které do něj vedení Juventusu i fanoušci vkládali. Šestadvacetileté italské křídlo ještě v této sezóně nezaznamenalo žádnou trefu či asistenci a v Staré dámě už s ním zřejmě došla trpělivost. Andrea Pirlo přivedl do týmu Federica Chiesu, který zanechal dobrý dojem a Bernardeschi je na odstřel. Aby neupadl v nemilost i v reprezentačním výběru Itálie, musí se velmi rychle přemístit na adresu, kde se dočká herního vytížení a jeho schopnosti budou pozitivně vnímány. S ohledem na zájemce se očekává, že by měl setrvat v Serii A.

Zdroj: sportskeeda.com