eFotbal

Ztratili jsme dva body, pokud nezlepšíme před finální fázi, budeme to mít hodně těžké, je si jistý Vrba

Ztratili jsme dva body, pokud nezlepšíme před finální fázi, budeme to mít hodně těžké, je si jistý Vrba
Ztratili jsme dva body, pokud nezlepšíme před finální fázi, budeme to mít hodně těžké, je si jistý VrbaFlashscore
Baník po bezbrankové remíze s Hradcem Králové prodloužil sérii bez výhry už na čtyři utkání v řadě. Byť Votroci jsou momentálně na třetím místě tabulky, tak trenér Vrba bral tento bod jako velkou ztrátu, jeho mužstvo navíc hrálo od 55. minuty v početní výhodě.
Reklama
Reklama

Ztráta bodů je evidentní. „Zápas budu hodnotit tak, že jsme tady ztratili dva body. Je hezké, že jsme neprohráli a že jsme udrželi určitou kvalitu, kterou předvádíme ve venkovních zápasech víc než v těch domácích. Pokud nebudeme venkovní body potvrzovat v domácích zápasech, bude to špatně. Bod je dnes asi málo. Měli jsme na to, abychom tady vyhráli,“ hodnotil utkání ostravský kouč Vrba pro klubový web fcb.cz.

Baník nakonec mohl odjet ještě s prázdnou. „Těsně před koncem se Hradec po standardce dostal do gólové příležitosti, to samozřejmě mohlo dopadnout ještě hůř. Možná mnohem víc mi vadí, že jsme měli spoustu zajímavých rozjetých akcí v obou poločasech, které jsme bohužel nedohráli. Mezihru před finální fází musíme jednoznačně zlepšit. Pokud se zlepšíme, můžeme uspět, pokud ne, bude to hodně těžké,“ je si vědom zkušený trenér.

Kouč Hradce Králové Miroslav Koubek vyloučení Novotného chápe. „Filip Novotný po přestávce nezvládl náběhovou situaci, asi si pomohl faulem. Já to respektuju, dostal červenou kartu. Od té doby jsme měli pochopitelně za úkol to uhrát v deseti, podařilo se to. Bod přijímám, myslím, že jsme si ho zasloužili,“ uvedl na pozápasové tiskové konferenci, jehož slova vyšla na webu fcb.cz.