eFotbal

A zase ta Arábie! Tentokrát si jde pro Osimhena

A zase ta Arábie! Tentokrát si jde pro Osimhena
A zase ta Arábie! Tentokrát si jde pro OsimhenaFlashscore
Saúdové nemají dost. Především tedy Al-Hilal, který do svého kádru získal již čtyři hvězdy z evropských soutěží. Nabídku od tohoto celku měl také Kylian Mbappé, nyní třetí celek loňské sezóny zatoužil po nejlepším střelci italské Serie A.
Reklama
Reklama

Al-Hilal v uplynulé sezóně obsadil třetí pozici, ovšem na vítězný Al-Ittihad ztratil propastných třináct bodů. I proto se před novým ročníkem rozhodl výrazně posilovat.

Za kvarteto Malcom - Rúben Neves - Kalidou Koulibaly - Sergej Milinkovič-Savič dohromady zaplatil 178 milionů eur. V merku měl Al-Hilal také Kyliana Mbappého, ten ale neuvěřitelnou nabídku odmítl. Místo něj ale z Paris St. Germain s největší pravděpodobností získá Marca Verrattiho.

A nyní zatoužil po další hvězdě, z Neapole by si rád pořídil nejlepšího střelce Serie A Victora Osimhena. Podle italského listu Il Mattino obdržel prezident klubu Aurelio De Laurentiis nabídku na 130 milionů eur, během krátké chvíle ji nicméně odmítl.

Dá se každopádně očekávat, že Al-Hilal svou nabídku brzy zvýší a je zřejmě jen otázka času, kdy De Laurentiis nad částkou začne uvažovat. Všeobecně se hovoří o tom, že za Osimhena vítěz Scudetta požaduje 200 milionů eur.