eFotbal

Absolutně nezasloužená prohra, žehral Straka: Bohužel nás kosí maličkosti, které rozhodují v náš neprospěch

Absolutně nezasloužená prohra, žehral Straka: Bohužel nás kosí maličkosti, které rozhodují v náš neprospěch
Absolutně nezasloužená prohra, žehral Straka: Bohužel nás kosí maličkosti, které rozhodují v náš neprospěchFlashscore
Nejprve tři inkasované góly od Ústí nad Labem a poté tři branky od Dukly. Závěr července se jednoduše Třinci na domácím stadionu vůbec nepovedl a do nového ročníku FNL pravou nohou rozhodně nevstoupil.
Reklama
Reklama

O víkendu dokázal pokořit dejvickou obranu pouze expardubický střelec Petráň, jinak nikdo a i díky dotyčné skutečnosti je FK Fotbal v tabulce až čtrnáctý a je jedním ze čtyř celků celého peletonu, který stále čeká na první získaný bod.

"Prohra mě hrozně mrzí, protože byla absolutně nezasloužená. Myslím si, že jsme sehráli výborný zápas, ale bohužel nás kosí maličkosti, které rozhodují v náš neprospěch," smutnil František Straka na oficiálních stránkách svého klubu.

"Neproměnili jsme několik vyložených šancí, tu největší měl Foltyn a pak přišlo nedorozumění brankáře se stoperem, po kterém následoval zbytečný roh a gól na 1:2. Bod jsme si zasloužili, až na ty chyby jsme odehráli velmi dobré utkání. Kluci to odmakali, favorizované Dukle jsme byli rovnocenným soupeřem," přidal na fkfotbaltrinec.cz třiašedesátiletý odborník, jenž na třinecké scéně vládne od loňského září, čili necelý rok.

První výjezd čeká na třineckou družinu sedmý srpnový den, kdy ji ve svém prostředí přivítá MFK Chrudim.

Panák chválil letenské prostředí: Vždycky jsem z nich cítil, že to se mnou ohromně prožívají

Zdroj: fotbaltrinec.cz