eFotbal

Abych řekl pravdu, do Edenu nechodím, protože na to není čas, říká Bejbl a více sleduje sešívané béčko

Abych řekl pravdu, do Edenu nechodím, protože na to není čas, říká Bejbl a více sleduje sešívané béčko
Abych řekl pravdu, do Edenu nechodím, protože na to není čas, říká Bejbl a více sleduje sešívané béčkoFlashscore
V současnosti již padesátiletý vicemistr Evropy z roku 1996 Radek Bejbl prošel svého času nejen Slavií, ale také rakouským Rapidem Vídeň, francouzským Racingem Lens a španělským Atlétikem Madrid, což z něj dělá nadprůměrného internacionála.
Reklama
Reklama

Nakonec se před čtrnácti lety zastavil na 438 odehraných prvoligových zápasech, které absolvoval ve čtyřech různých zemích...

"Pětistovka by byla hezčí, ale co už. Stálo mě to ohromné úsilí, nikdy jsem nebyl velký talent. Ale teď, čtrnáct let po konci kariéry, můžu říct, že to stálo za to," pronesl v interview pro web slavia.cz známý exreprezentant.

Vydržely mu nějaké kontakty z řad bývalých spoluhráčů až do současnosti? "S některými jsem spíš v takovém pracovním kontaktu. Ten nejintenzivnější styk za poslední roky mám s Honzou Suchopárkem. Dřív ještě s Lubošem Kozlem, dokud byl u mládežnické reprezentace. To jsou dva bývalí spoluhráči, se kterými jsem byl v poslední době nejvíc v kontaktu," objasnil trenér české reprezentace do devatenácti let.

I když prošel i Mladou Boleslaví a kariéru končil ve Slovanu Liberec, nejsrdečnější vztah ho samozřejmě váže ke Slavii, v jejímž áčku strávil ve dvou různých etapách celkem devět let. Do Edenu na zápasy už však v současnosti nechodí...

"Z profesního hlediska víc sleduju B-tým, protože potřebuju sledovat hráče z béčka. Abych pravdu řekl, tak do Edenu nechodím, protože na to není čas. Těch fotbalů, které potřebuju za víkend zhlédnout, je několik, už na to nezbývá energie," uzavřel šampion české ligy z ročníku 1995/1996.

Nejprve střet s novým klubem Vrby a pak 3 přípravy na turecké půdě. Které zahraniční celky se třepou na Sigmu?