eFotbal

AC Milán si nechal vyfouknout dva hráče Interem, o které své další 2 cíle Rossoneri (asi) přijdou?

AC Milán si nechal vyfouknout dva hráče Interem, o které své další 2 cíle Rossoneri (asi) přijdou?
AC Milán si nechal vyfouknout dva hráče Interem, o které své další 2 cíle Rossoneri (asi) přijdou?Flashscore
Nejšťastnější přestupové období zrovna neprožívá milánské AC, to už přišlo o dva vytoužené fotbalisty, kteří se nakonec upsali věčnému rivalovi Interu Milán. O koho jde a s kterými dvěma skloňovanými jmény AC asi nakonec taky ostrouhá?
Reklama
Reklama
Marcus Thuram

Favorizovaná posila AC Milán do útoku. V Borussii Mönchengladbach vypršel členovi francouzského národního týmu kontrakt a Thuram se tak stal hodně chtěným hráčem. Z nabídek si mohl vybírat, zdálo se ovšem, že se upíše právě Rossoneri.

Jenže chyba lávky, do věci se pak vložil finalista uplynulého ročníku Ligy mistrů a velký konkurent AC Milán Inter. Ten také souboj o služby nadaného forvarda nakonec vyhrál a Thuram bude v nové sezoně oblékat modro-černý proužkovaný dres.

Foto: Inter Milán

Davide Frattesi

Jiný hráč, stejný příběh. Také Frattesi měl původně namířeno do AC Milán, také on však nakonec upřednostnil nabídku rivala. Inter získal záložníka italské reprezentace ze Sassuola a může se těšit, co v jeho barvách v příštím ligovém ročníku předvede.AC Milán o Frattesiho hodně stál, mladý středopolař měl v záložní řadě Rossoneri nahradit Sandra Tonaliho, jenž za astronomických 70 milionů eur přestoupil do Newcastlu United. Nestalo se tak, Frattesi bude proti AC nastupovat v dresu nenáviděného konkurenta.

Foto: Inter Milán

Daiči Kamada

A teď už hráč, kterého sice AC Milán stále ještě může získat, ale vypadá to bledě. Japonec Kamada je aktuálně volným hráčem poté, co mu vypršela smlouva s německým bundesligovým celkem Eintrachtem Frankfurt. Kdo by jej zadarmo nechtěl?Kamada měl být původně přestupovou prioritou Milánských, podle Football Italia to teď ale vypadá, že přesun do tábora Rossoneri ani v tomto případě nedopadne. A opět se zdá, že AC jeho vytipovanou posilu vyfoukne přímo před nosem rival; tentokrát AS Řím.

Foto: Eintracht Frankfurt

Sergej Milinkovič-Savič

Tento přestup sice byl nejdál a vypadal nejméně reálně, i tak se ale psalo o možném obchodu na trase Lazio Řím - AC Milán. Milánští Milinkoviče-Saviče sledují již několik let, letos to konečně vypadalo, že by Srb mohl z římského celku odejít jinam.

To se skutečně stalo, ale do Milána to nebude. Milinkovič-Savič poněkud překvapivě dává košem všem evropským nápadníkům a míří do Saúdské Arábie, kam jej zlákal zámožný celek Al Hilal, který hráči nabídl plat dvacet milionů eur za sezonu. O tom si fotbalisté v AC mohou nechat leda tak zdát.

Foto: Al Hilal FC