eFotbal

Adeyemi by mohl učinit další kariérní posun. Z Bundesligy se má během léta přestěhovat na Ostrovy

Adeyemi by mohl učinit další kariérní posun. Z Bundesligy se má během léta přestěhovat na Ostrovy
Adeyemi by mohl učinit další kariérní posun. Z Bundesligy se má během léta přestěhovat na OstrovyFlashscore
Dvaadvacetiletý ofenzivně laděný německý reprezentant má zaděláno na parádní kariéru. Na svůj talent upozornil ještě v barvách Red Bull Salzburg, odkud v létě 2022 zamířil do Dortmundu. Mládežnický reprezentant se i přes vydařenou sezonu nepodívá na letošní domácí Euro, ale smutnit nemusí. Jeho jméno je silně spojené se zájmem z Premier League.
Reklama
Reklama

Rodák z Mnichova s nigerijskými či rumunskými kořeny je u našich západních sousedů vnímán za obrovský talent. Během dvou let v Signal Iduna Parku posbíral dostatek herní praxe, aby jeho jméno bylo skloňováno s těžkými váhami z Ostrovů.

TURECKÁ HVĚZDIČKA GÜLER JEŠTĚ PRO SAN BERNABÉU NEDOROSTLA. REAL BY JI MOHL ZAPŮJČIT V RÁMCI LALIGY

BVB je otevřena rozhovorům o možném přestupu, pokud přiletí adekvátní nabídka. Jeden z nejrychlejších hráčů Bundesligy však vyjde na nemalý balík. Podle Sky Deutschland by to nemusel být pro zájemce problém, ale zároveň nebyli zmiňováni konkrétní nápadníci.

Překvapením je, že autor pěti branek a tři asistencí v této sezoně nebyl povolán do německého reprezentačního výběru, který na domácí půdě bude chtít pod taktovkou kouče Juliana Nagelsmanna pošilhávat po celkovém triumfu.

Foto: Borussia Dortmund