eFotbal

Agent mi volal, že mě top trojka sleduje, ale na stole nemám žádné nabídky a nevadí mi to, ubezpečuje objev Douděra

Agent mi volal, že mě top trojka sleduje, ale na stole nemám žádné nabídky a nevadí mi to, ubezpečuje objev Douděra
Agent mi volal, že mě top trojka sleduje, ale na stole nemám žádné nabídky a nevadí mi to, ubezpečuje objev DouděraFlashscore
Nejlepším střelcem současné Mladé Boleslavi je možná kapku překvapivě rychlík David Douděra, který je v tuto chvíli na deseti prvoligových brankách, s tím, že famózní má zejména jarní část a posledních osm vystoupení se mu povedlo přetavit ve stejný počet tref.
Reklama
Reklama

To, že by se na něj Pavlem Hoftychem vedený celek z města automobilů aktuálně více spoléhal, si ovšem nepřipouští. "Vždycky jdu pokorně den po dni. Každý večer si uvědomím, kde jsem začínal a kde bych byl, kdybych nešel do Boleslavi. Rozhodně ale nepřemýšlím, že bych měl něco táhnout. Spíš mě těší, že jsem se těmi góly týmu a celému klubu odvděčil," citoval web gol.cz slova třiadvacetiletého fotbalisty.

Bývalý defenzivní hráč Dukly dost těží ze spolupráce s velezkušeným špílmachrem Markem Matějovským. "Je to pro mě až neuvěřitelné, protože já k němu vzhlížím a hltám každé jeho slovo. Je pro mě sen a zadostiučinění, že si s ním na hřišti rozumím. Nedokážu ani popsat slovy, jak šťastný jsem. Jsme na stejné notě, samozřejmě on umí s míčem, já to mám hlavně o běhání, nechci se zveličovat. Všechna čest a chvála Markovi, bez něj bych takový nebyl. Vždycky je lehčí běhat než tvořit, takových hráčů, jako je on, je málo. Vím, že když si naběhnu, dostanu od něj míč přesně tam, kam potřebuji. Spolupráce s ním mě baví," pochválil matadora dvojnásobný vítěz Tipsport ligy.

V letní přestávce by o něj měl být díky gólovému rozpuku zájem. "Budoucnost jsem nikdy neřešil. Přítelkyně s tím měla na začátku vztahu problém. Když se ptala, kam pojedeme za čtrnáct dní, řekl jsem jí, že nevím, že je pondělí, tak ať si užívá pondělí. Celá rodina žijeme tím, co je teď, neplánovali jsme, co bude za měsíc nebo za rok. V tom pokračuji, cesta, kterou jsem doteď žil, mě někam dovedla. Nechci ji měnit. Na budoucnost nedokážu odpovědět," přidal na webu gol.cz Douděra.

Ač zůstal nekonkrétní, náznaky, že ho sledují i významnější klubové adresy, ho pochopitelně těší. "Agent mi volal, že mě top trojka sleduje, ale na stole nemám žádné nabídky a nevadí mi to. Vše budu řešit po sezoně, v Boleslavi jsem spokojený. Když nic nevyjde, budu tu moc rád pokračovat. Proč se někam hnát, když jste spokojený? Ale samozřejmě každý hráč se chce posunout výš, platí to i pro mě. Ale kdybych měl někam odejít, zase bych potřeboval jistotu a vědět, že to pro mě má smysl. Že tam nejdu jako pětadvacátý hráč, ale bojovat o místo. Rozhodně to nebude kvůli penězům. Cestu si utvářím sám, ne že mi manažer řekne: Támhle ti dají 500 tisíc, jdi. To neexistuje. Musím vědět, proč tam jdu, že tam pro mě bude dobré prostředí," přiblížil na stránkách Gólu kolega Skaláka, Suchého, Škody a spol.

Vydrův konec na Turf Moor? Moc bych se nebál, že mu nepřijdou nabídky, jméno v Anglii má a mít bude, míní Pudil

Zdroj: gol.cz