eFotbal

Alespoň něco! V počtu získaných míčů kraluje celé prvoligové mapě poslední Dynamo

Alespoň něco! V počtu získaných míčů kraluje celé prvoligové mapě poslední Dynamo
Alespoň něco! V počtu získaných míčů kraluje celé prvoligové mapě poslední DynamoFlashscore
Suverénně nejvíce proher (14) a druhý nejvyšší počet inkasovaných branek (41). Není se čemu divit, že se jihočeské Dynamo, které se v posledních týdnech postupně rozloučilo s Markem Niklem, Tomášem Zápotočným i Janem Podroužkem, krčí po devatenácti odehraných kolech až na úplně posledním místě tabulky.
Reklama
Reklama

České Budějovice, které se v průběhu podzimní části překvapivě rozloučily také s Jakubem Horou, však na tom nejsou špatně ve všech statistických ukazatelích...

Celek, jehož vedl v posledním podzimním kole Jiří Lerch, například v rámci celé FORTUNA:LIGY vévodí žebříčku získaných míčů.

Tým, v jehož záloze zastihnete hráče jako Hellebrand, Alli, Čermák či Suchan, vybojoval během podzimu hned 874 míčů, díky čemuž předčil Mladou Boleslav (865) i Hradec Králové se Slovanem Liberec (834).

Na průměru obdržených branek (2,2) se to však neodrazilo a nový hlavní trenér (podle spekulací tuzemských médií má mít na stole nabídku i Karel Jarolím) bude mít na jihu země dost práce.

Úspěšnost v obranných soubojích má Dynamo k tomuto datu 59,6%. Jen pro srovnání - nejlepší tým seznamu 1. FC Slovácko je na 64,2%.

Získané míče:

874 - SK Dynamo Česko Budějovice865 - FK Mladá Boleslav834 - FC Hradec Králové834 - FC Slovan Liberec833 - FK Teplice

Liberec čeká v zimě spousta zahraničních soupeřů, čelit bude i týmům Hanouska či Přikryla