eFotbal

Almási předčasně opustil z ostravské soustředění v Polsku a zmešká start ligy. Remíza s Řeky Vrbu mrzela...

Almási předčasně opustil z ostravské soustředění v Polsku a zmešká start ligy. Remíza s Řeky Vrbu mrzela...
Almási předčasně opustil z ostravské soustředění v Polsku a zmešká start ligy. Remíza s Řeky Vrbu mrzela...Flashscore
Baník Ostrava si to na závěr svého polského soustředění rozdal s řeckým celkem PAS Giannina, s nímž remizoval 1:1, když se v jeho barvách střelecky prosadil navrátilec Michal Frydrych.
Reklama
Reklama

Protože to byl pro účastníka řecké Super League 1 první zápas přípravy, Pavel Vrba z výkonu radostí do stropu rozhodně neskákal...

"Zápas nezačal dobře, dostali jsme velice laciný gól po naší chybě. Pak si myslím, že jsme byli fotbalovější, měli jsme lepší držení míče a zaslouženě jsme vyrovnali. Pété jsme měli velkou příležitost, kdy jsme nedali skoro z brankové čáry gól. Musíme respektovat, že soupeř ml svou kvalitu, ale myslím, že hlavně ve druhé části toho zápasu jsme byli lepší a škoda, že jsme nevyhráli," mrzelo nového hlavního kouče slezské značky.

Zápas se netýkal nejlepšího ostravského střelce uplynulého ročníku Ladislava Almásiho, jenž musel opustit soustředění u našich severních sousedů kvůli zdravotním problémům.

Třiadvacetiletý slovenský forvard se hned po návratu na Bazaly podrobil speciálnímu vyšetření, které potvrdilo zranění kotníku.

Právě s ním měl útočník trable již od přátelského měření sil s Celtikem Glasgow a na polské půdě se i přes pes individuální tréninkový režim jeho stav nezlepšil.

"Lékař mu naordinoval dva týdny klidového režimu, podle průběhu léčby se bude samozřejmě odvíjet jeho možný návrat do hry. Věříme, že to bude co nejdříve," okomentoval aktuální nepříjemnost sportovní ředitel Alois Grussmann, jehož slova nabídly stránky fcb.cz.

Bratislavský rodák s minulostí v Dunajské Stredě, Petržalce i Ružomberoku tak přijde nejen o generálku s Karvinou, ale i o úvodní kolo nové sezony proti Sigmě Olomouc, s tím, že po kratší pauze může být ohrožen i jeho start ve vršovickém Ďolíčku.

Novinky ze Sparty? Hanousek už je pryč, Rosický si pojistil budoucnost 8 mládežníků ze strahovské akademie

Zdroj: fcb.cz