eFotbal

Anglické kluby vyslaly zvědy na finále Coppa Italia. Přijde Juventus o své ofenzivní tahouny?

Anglické kluby vyslaly zvědy na finále Coppa Italia. Přijde Juventus o své ofenzivní tahouny?
Anglické kluby vyslaly zvědy na finále Coppa Italia. Přijde Juventus o své ofenzivní tahouny?Flashscore
Italská média ve středu zaregistrovala zvědy anglických klubů v hledišti při finále Coppa Italia. Souboj o cennou trofej ovládl nakonec Juventus, který rozhodl díky trefě Vlahoviče. Právě Stará dáma se ale o své ofenzivní tahouny s minulostí ve Fiorentině musí obávat, neboť vyslanci z Premier League se byli ujistit, zda mají během léta lákat tváře z Turína do svých řad.
Reklama
Reklama

Podle italského serveru La Gazzetta dello Sport byli v hledišti například zástupci Liverpoolu, kteří bedlivě sledovali počínání Federica Chiesy na hrací ploše. Italský křídelník je v hledáčku Reds delší dobu a během letního přestupového okna by mohlo dojít k jeho přesunu.

Chiesa na sebe dokázal upozornit již v barvách Fiorentiny. Juventus si jej nejprve vytipoval na hostování, trvalý přesun přišel v létě 2022. Jeho rozlet v minulosti však brzdila zranění, která se mu letos ale zatím vyhýbají.

CHYSTÁ SE ISTANBULSKÁ BITVA O SLUŽBY CASEMIRA. BRAZILSKÉHO ZÁLOŽNÍKA ALE TURECKÁ LIGA PŘÍLIŠ NELÁKÁ

Se Starou dámou má nasmlouvanou spolupráci do léta 2025, turínský obr by rád vyjednal prodloužení, ale ke shodě o podmínkách zatím nedošlo. Pokud by se Chiesa rozhodl na nový kontrakt nekývnout, mohl by jej Juventus přeci jen v létě prodat, aby jej nepouštěl za rok zdarma.

V hledišti bylo možné též zastihnout také skauty londýnské Chelsea, která se má chystat oživit zájem o srbského útočníka Dušana Vlahoviče. Ten byl v uplynulých týdnech spojován více s Arsenalem, ale Blues věří, že mohou městského rivala v tomto boji na přestupovém trhu porazit. Prioritou klubu sídlícího na Stamford Bridge má být i nadále klenot Neapole Victor Osimhen, ale v případě nezdaru má být dalším na seznamu přání právě Vlahovič.

Foto: Juventus FC