eFotbal

Antony bez fotbalu! Hvězda Red Devils je mimo kádr

Antony bez fotbalu! Hvězda Red Devils je mimo kádr
Antony bez fotbalu! Hvězda Red Devils je mimo kádrFlashscore
Brazilský útočník Antony zůstane kvůli podezření z napadení několika žen nějaký čas mimo kádr Manchesteru United. Anglický klub uvedl, že třiadvacetiletý hráč se k týmu po reprezentační přestávce nepřipojí a bude se zabývat obviněním z násilí.
Reklama
Reklama

"Manchester United si je vědom obvinění proti Antonymu. Hráči, kteří nehráli reprezentační zápasy, se v pondělí vrátí k tréninku. S Antonym jsme se nicméně dohodli, že svůj návrat odloží na neurčito, aby mohl reagovat na obvinění," uvedli představitelé United v oficiálním prohlášení.

Antony byl vyřazen z brazilské reprezentace pro aktuální dva kvalifikační zápasy o postup na mistrovství světa poté, co policie začala vyšetřovat tvrzení jeho bývalé přítelkyně Gabriely Cavallinové, že ji fyzicky napadl. Antony to popřel.

"Dohodli jsme se s Manchesterem United, že nebudu u týmu, abych nerozptyloval své spoluhráče. Chci zdůraznit svou nevinu v záležitostech, z nichž jsem obviněn, a budu plně spolupracovat s policií, aby pravda vyšla najevo. Těším se, že se co nejdříve vrátím na hřiště," uvedl Antony.

Případ vyšetřují policie v Brazílii i Manchesteru. Antonyho od té doby nařkly z fyzického napadení ještě dvě další ženy. Fotbalista nebyl zatčen ani obviněn.