eFotbal

Argentinský mistr světa v nejistotě. Jedni ho nechtějí, druzí na něj nemají

Argentinský mistr světa v nejistotě. Jedni ho nechtějí, druzí na něj nemají
Argentinský mistr světa v nejistotě. Jedni ho nechtějí, druzí na něj nemajíFlashscore
Jméno nezaručuje nic. Ani nedávné úspěchy. Na vlastní kůži se o tom přesvědčuje Argentinec Leandro Paredes. Je totiž na rozmezí dvou klubů. V jednom je nechtěný, ten druhý si ho finančně nemůže dovolit.
Reklama
Reklama

Paris Saint-Germian se podle novinek Foot Mercato bude během příštího letního přestupového období snažit zbavit se argentinského záložníka Leandra Paredese.

Vítězi mistrovství světa 2022 se blíží konec hostování v Juventusu, po kterém se bude muset vrátit do PSG, kde má ještě rok platnou smlouvu. Součástí hostování ale byla i opce na odkoupení. Paredes by byl rád, kdyby ji Stará dáma uplatnila. "Jsem tu šťastný. Nevím, jestli zůstanu, ale doufám, že najdeme nejlepší řešení pro všechny. Osobně jsem v Turíně šťastný, moje rodina také, takže chceme zůstat v Juventusu," řekl otevřeně.

V Juventusu však panuje dojem, že náklady na přestup i následné platové požadavky ve výši devíti milionů eur jsou příliš vysoké vzhledem k jeho přínosu na hřišti. Paredes vstřelil ve 34 zápasech za tým Massimiliana Allegriho jeden gól a zaznamenal dvě asistence. V této sezóně však nastoupil pouze do 13 zápasů.

Paredesův mateřský klub počítá s tím, že se Paredes nakonec do francouzské metropole vrátí. Sportovní hierarchie Les Parisiens se ale chce Paredese zbavit.