eFotbal

Arsenal a Newcastle cílí shodně na jméno sídlící pod Vesuvem. Bude ale souhlasit i Neapol?

Arsenal a Newcastle cílí shodně na jméno sídlící pod Vesuvem. Bude ale souhlasit i Neapol?
Arsenal a Newcastle cílí shodně na jméno sídlící pod Vesuvem. Bude ale souhlasit i Neapol?Flashscore
Pod Vesuvem je v aktuální sezóně horká půda pro každého a překvapivě to nemá na svědomí známá sopka. Tamní klub SSC Neapol kráčí za mistrovským titulem v Serii A a ve hře je stále také v Lize mistrů. Ruku v ruce s těmito dobrými výsledky roste zájem o tamní akvizice a jednou z obletovaných hvězd je i Hirving Lozano.
Reklama
Reklama

Podle zprávy Il Mattino identifikovaly Newcastle United a Arsenal tohoto mexického útočníka jako jeden z hlavních letních cílů. Oba se netají chutí v letním přestupovém okně posílit svou ofenzivu a o finanční prostředky nemají v těchto časech nouzi.

The Magpies se těší investicím zámožného majitele, Gunners míří za ziskem titulu v Premier League, což peněženky vedení zcela jistě obměkčí.

Lozano je součástí Neapole od léta 2019, kam přišel z nizozemského PSV Eindhoven. Od té chvíle naskočil do více jak 140 soutěžních zápasů, ve kterých zaznamenal 47 gólových příspěvků. V právě probíhající sezóně je jednou z klíčových tváří Partenopei.

Do konce jeho smlouvy pod Vesuvem zbývá něco málo přes 14 měsíců, ale snahou Neapole je tuto spolupráci rozšířit. Pokud by se to ale nepodařilo, mohla by jej zkusit prodat již během tohoto léta. S ohledem na jeho kvality by to přineslo zajímavý obnos do klubové pokladnice.