eFotbal

Arsenal už hráče přemlouvat nemusí, nyní je z Emirates vyhledávaná adresa!

Arsenal už hráče přemlouvat nemusí, nyní je z Emirates vyhledávaná adresa!
Arsenal už hráče přemlouvat nemusí, nyní je z Emirates vyhledávaná adresa!Flashscore
Arsenal a letní přestupní období? To může být velmi zajímavé. Vzhledem k parádním výkonům Gunners v této sezoně Premier League, ve které bojují s Manchesterem City o titul, se z Emirates Stadium rázem stala vyhledávaná adresa. I proto sportovnímu řediteli Eduovi neustále zvoní telefon. A své si k tomu řekla i někdejší legenda klubu Ian Wright. Na co se podle goal.com můžeme za pár měsíců těšit?
Reklama
Reklama

Již v minulosti se Arsenal nezdráhal utratit za posily solidní peníze. Vždyť jen v uplynulém roce získal Gabriela Jesuse či Oleksandra Zinchenka a i díky nim nyní bojuje o titul v Premier League.

Podobnou cestou se pochopitelně chtějí vydat i další hráči, kteří by rovněž rádi usilovali o vavříny a Arsenal z toho nyní bude těžit. Ian Wright věří, že londýnský klub je pro celou řadu špičkových borců cílovou destinací.

„Nedávno jsem byl na tréninkovém hřišti s Eduem a Mikelem, a to, co se teď v klubu děje, je, že nemusíme chodit ven a přemlouvat další lidi, aby přišli do Arsenalu. Vidí, co děláme. Edu říká, že mu zvoní telefon, a že jsou si velmi jistí, jaký kalibr hráčů se chystají podepsat,“ prozradil Wright něco ze zákulisí.

Usnout na vavřínech ovšem Arsenal nesmí. Přeci jen mu hrozí, že o titul v závěrečných kolech přijde, protože Citizens mocně finišují. Navíc londýnský gigant mu dává sám náboje, když čtyřikrát v řadě nevyhrál! Alespoň už má jistotu, že si poprvé od roku 2017 zahraje Ligu mistrů.