eFotbal

Arsenal zadupal do země Sevillu, Mourinho vyzrál na Conteho, Real přetlačil Juventus, Barca vyloupila New York

Arsenal zadupal do země Sevillu, Mourinho vyzrál na Conteho, Real přetlačil Juventus, Barca vyloupila New York
Arsenal zadupal do země Sevillu, Mourinho vyzrál na Conteho, Real přetlačil Juventus, Barca vyloupila New YorkFlashscore
I když už se v rámci vyspělého Starého kontinentu bojuje i soutěžně (Liverpool v rámci Community Shield přetlačil Manchester City 3:1 a Bayern v rámci německého Superpoháru přestřílel Red Bull Lipsko 5:3), souběžně pořád probíhají i přátelské duely.
Reklama
Reklama

Arsenal potvrdil skvělou pohodu a po rozdrcení Chelsea (4:0) si pochutnal i na Seville, kterou dokonce přejel šestigólovým rozdílem a zaznamenal nejlepší výsledek letní přípravy, jíž ukončil s hodně přesvědčivým konečným skóre 20:4. V Londýně byla dost vidět letní posila kanonýrů Gabriel Jesus, který dosáhl na hattrick a ve střelecké listině gólového Brazilce doplnili i Nketiah a Saka, který udeřil dvakrát, z toho jednou z penalty. Navas, Lamela, Rakitič a spol. si v britské metropoli ani neškrtli. 

Manchester United šel v posledních červencových dnech o akce hned dvakrát. Nejprve na neutrální půdě v norském Oslu podlehl Atlétiku Madrid, o což se postaral čtyři minuty před koncem Joao Félix po asistenci Álvara Moraty a následně na Ol Trafford remizoval s jiným španělským výběrem Rayo Vallecanem 1:1. Za rudé ďábly se střelecky prosadil Diallo, hosté vyrovnali po necelé hodině hry zásluhou Álvara Garcíi.

Barcelona si dokázala udržet letní neporazitelnost i po střetu s New Yorkem Red Bulls, k němuž došlo v neděli v New Jersey. Trenéra katalánského souboru Xaviho potěšili zejména střelci a sice Depay a Dembélé, jehož vybídl ke skórování Raphinha.

Reala Madrid přetlačil v kalifornské Pasadeně Juventus Turín, kterému nasázel dvě branky. První vstřelil z pokutového kopu Benzema a výsledek následně pojistil Asensio, kterému nahrával Vallejo. Courtoise, který jako jediný hráč bílého baletu nestřídal, nepřekonali ani Kean, ani Vlahovič, ani Cuadrado, ani Aké.

Mourinhův AS Řím, který letos ovládl Evropskou konferenční ligu, dokázal napravit nedávnou prohru se Sportingem Lisabon i remízu s Nice a dokázal udolat Conteho Tottenham Hotspur. V izraelské Haifě se o to po asistenci Dybaly postaral Ibañez, jemuž se podařilo potěšit trenéra Mourinha po necelé půl hodině hry. Poslední přípravu léta sehrají vlci z věčného města sedmý červencový den proti Šachtaru Doněck.

Přátelsky:

Manchester United - Rayo Vallecano 1:1New York Red Bulls - FC Barcelona 0:2Real Madrid - Juventus Turín 2:0Arsenal - FC Sevilla 6:0Atlético Madrid - Manchester United 1:0AS Řím - Tottenham Hotspur 1:0Udinese - Chelsea 1:3Wolfsberger - AC Milán 0:5

Nová doba? Ronaldo údajně dostal od United zelenou k odchodu, má to však dvě podmínky

Zdroj: FootyRoom.com