eFotbal

Arsenal zkouší své štěstí při lovu Mbappého. Peníze jsou. Přimluvit se měl sám Wenger

Arsenal zkouší své štěstí při lovu Mbappého. Peníze jsou. Přimluvit se měl sám Wenger
Arsenal zkouší své štěstí při lovu Mbappého. Peníze jsou. Přimluvit se měl sám WengerFlashscore
Držte si klobouky, jedeme z kopce! Arsenal se toto přestupové období sice už pořádně rozšoupl, ale zastavovat stále nehodlá. Další vysněný cíl si našel v Paříži.
Reklama
Reklama

Trenér Mikel Arteta dostává finanční podporu, jakou neměl ani Arsene Wenger. Španělský kouč obsadil v minulé sezoně druhou ligovou příčku, přičemž téměř skoro až do konce bojoval o samotný titul. Tato skutečnost vedení Kanonýrů tak nabudila, že se mu rozhodla vyjít finančně vstříc.

Ke kádru se nově připojili Declan Rice za 105 milionů liber či Kai Havertz za 65 milionů liber. Zanedlouho bychom zde měli vidět i Jurriena Timbera (přibližně 41 milionů liber) a pokud by se na Artetu skutečně štěstí usmívalo, mohl by podepsat i Kyliana Mbappého.

Francouzský deník L’Equipe informuje, že právě hvězdného útočníka, který je stále ještě kmenovým členem soupisky PSG, by Arsenal velice rád přidal do své sestavy. A co víc, už se ptal na jeho dostupnost s tím, že je připravený vytáhnout na stůl až 170 milionů liber (200 milionů euro), které vítěz francouzské Ligue 1 požaduje.

Obecně se mělo za to, že by Mbappé preferoval angažmá v Realu Madrid, ale shodou okolností s hráčem nedávno hovořil Arsene Wenger, který mladému útočníkovi mohl pořádně zamotat hlavu. Kdyby se mu to nepodařilo, Arsenal by svým štěstím nyní neztrácel čas.

Robin Bainer ze serveru Goal informuje, že Arsenal ten zájem vážně projevil a je připravený do PSG poslat požadovanou sumu. Finální verdikt má mít ve svých rukou sám hráč. Paříž je kvůli předchozím sporům s Kylianem prodeji nakloněna, ale zároveň na něm bude chtít pořádně vydělat.