eFotbal

Atlético vyučovalo v Turíně pod dirigentskou taktovkou Moraty, Mourinhovi žáci rozstříleli nebohý Šachtar Doněck

Atlético vyučovalo v Turíně pod dirigentskou taktovkou Moraty, Mourinhovi žáci rozstříleli nebohý Šachtar Doněck
Atlético vyučovalo v Turíně pod dirigentskou taktovkou Moraty, Mourinhovi žáci rozstříleli nebohý Šachtar DoněckFlashscore
Juventusu se letní příprava moc nevydařila a jedinou výhru zaznamenal proti mexické Guadalajaře, s tím, že po remíze s Barcelonou nestačil jak na Real, tak na Atlético Madrid.
Reklama
Reklama

Od týmu Diega Simeoneho dokonce dostali Bianconeri ve svém tréninkovém centru v Turíně přímo napráskáno a přednímu týmu LaLigy podlehli 0:4.

Nejvíce byl vidět bývalý útočník Staré dámy Álvaro Morata, který nasázel čistý hattrick a to po asistencích Félixe, Moliny a Lemara.

V první minutě nastaveného času pak pečetil výsledek Matheus Cunha, jehož vybídl ke skórování Kondogbia. Trenér Juve Max Allegri má jistě před startem Serie A proti Sassuolu o čem přemýšlet.

To jiný zástupce Apeninského poloostrova AS Řím zazářil a pár dní po těsném skalpu Tottenhamu si otevřel střelnici proti Šachtaru Doněck, jehož roznesl 5:0.

Josého Mourinha potěšili zejména střelci Pellegrini, Mancini, Zaniolo a Bove, s tím, že jednu branky si Šachtar dal sám. Dvě asistence zaznamenal Abraham a dvě gólová vybídnutí si připsal El Shaaraway.

Zatímco Paul Dybala nastoupil v základní sestavě, další velká letní posila Georginio Wijnaldum se dostal do hry po pětašedesáti minutách.

Vlci z věčného města, kteří před pár měsíci dokázali ovládnout premiérový ročník Evropské konferenční ligy, se tak velmi dobře naladili na blížící se výjezd do Salernitany, kde budou plnit úlohu favorita.

Přátelsky:

AS Řím - Šachtar Doněck 5:0 (3:0)Branky: Pellegrini, Mancini, Konoplya (vlastní), Zaniolo, Bove.

Juventus Turín - Atlético Madrid 0:4 (0:2)Branky: 3x Morata, Cunha.

Barcelona bez slitování rozdrtila nový klub Dani Alvese, nejvíce zářil Pedri a konečně se trefil i Lewandowski