eFotbal

Bah se upsal v Lisabonu až do roku 2027 a říká: Očekávám, že budeme vyhrávat v každém zápase jako ve Slavii

Bah se upsal v Lisabonu až do roku 2027 a říká: Očekávám, že budeme vyhrávat v každém zápase jako ve Slavii
Bah se upsal v Lisabonu až do roku 2027 a říká: Očekávám, že budeme vyhrávat v každém zápase jako ve SlaviiFlashscore
Benfica udělala v poslední době hned dva obchody se Slavií - do Lisabonu přivedla jednak chorvatského útočníka Petara Musu a jednak dánského univerzála Alexandera Baha.
Reklama
Reklama

Ten se v novém působišti upsal na příštích pět sezon do roku 2027, ve Vršovicích ho však ještě čeká loučení. "Určitě přijdu a poděkuju všem osobně. Zvlášť trenérům a spoluhráčům, kterým dlužím velké poděkování, protože bez nic bych toho nedosáhl. Jak jsem říkal, přeju Slavii do budoucna jen to nejlepší," uvedl na webu slavia.cz čtyřiadvacetiletý fotbalista.

Dánský reprezentant s minulostí v SönderjyskE jde do týmu, který finišoval v Primeira Lize na třetí pozici a čeká ho kvalifikace o Ligu mistrů. "Benfica je velký klub s fantastickými fanoušky a vychovala celou řadu velkých hráčů i fantastické pravé obránce. Pro mě je to správný krok. Nemůžu se dočkat, až se pustím do práce," vzkázal.

Samotný klub je dvojnásobným vítězem Ligy mistrů, který v domácí soutěži naposledy získal titul před třemi lety. V jeho síni slávy se však nalézá 36 ligových prvenství a 26 ovládnutí Portugalského poháru.

Co všechno od přestupu očekává? "Očekávám, že budeme vyhrávat v každém zápase jako ve Slavii. Už je to pár let, co vyhráli titul, takže toho bych rád dosáhnul. A chci si zahrát Ligu mistrů, letos se dostali do čtvrtfinále a obvykle se jim v evropských soutěžích daří. Takže na to se moc těším," informoval na stránkách slavia.cz Bah, jehož si sešívaní pořídili v úvodu loňského roku za 1,75 milionů eur a posílají ho na Pyrenejský poloostrov za 8 milionů eur.

Čekal jsem, že odehraji trochu méně zápasů, hlásí po své premiérové sezoně v Serii A turínský Zima

Zdroj: slavia.cz