eFotbal

Balotelli si zahraje za devátý klub kariéry. Příští tři roky by měl střílet branky v Süper Lig...

Balotelli si zahraje za devátý klub kariéry. Příští tři roky by měl střílet branky v Süper Lig...
Balotelli si zahraje za devátý klub kariéry. Příští tři roky by měl střílet branky v Süper Lig...Flashscore
Dnes již bývalý italský reprezentant Mario Balotelli (30) toho už ve fotbale zažil poměrně dost. Další etapa jeho kariéry ho pak zavane do Süper Lig.
Reklama
Reklama

Na příští tři roky až do 30. června 2024 se totiž ostřílený "Super Mario" upsal tamnímu celku Adana Demirspor, jemuž se nedávno povedlo ovládnout druhou nejvyšší soutěž a od nového ročníku se může těšit na boje mezi tureckou elitou.

Od rodáka z Palerma, jenž si může prožít zápasový debut například 25. července v přípravě proti Alanyasporu, si přitom vedení neslibuje zrovna málo...

"Tento příchod se zapíše do historie Adany Demirspor zlatým písmem," vyšlo na oficiálních stránkách klubu, jehož trenérsky vede šestašedesátiletý Samet Aybaba, jenž dříve koučoval Trabzonspor či Besiktas.

Pro kontroverzního kanonýra se jedná o devátou klubovou zastávku profesionální dráhy. V minulosti prošel Interem, Manchesterem City, AC Milán, Liverpoolem, Nice, Olympiquem Marseille, Brescií i Monzou, za níž se v Serii B v rámci pěti vystoupení v základní sestavě prosadil šestkrát.

Střeleckými vlohami tedy evidentně disponuje stále.

Newcastle United dal jistotu pokračování 5 hráčům. S kým se v St. James Parku dál počítá?