eFotbal

Baník doma selhal, na čtvrté místo poskočila Boleslav. Dobře jsem si na lajně zaběhal, smál se kouč Holoubek

Baník doma selhal, na čtvrté místo poskočila Boleslav. Dobře jsem si na lajně zaběhal, smál se kouč Holoubek
Baník doma selhal, na čtvrté místo poskočila Boleslav. Dobře jsem si na lajně zaběhal, smál se kouč HoloubekFlashscore
Mladá Boleslav rozhodla sobotní duel ve skupině o titul na půdě mistrovského Baníku už ve třetí minutě, kdy míč do vlastní sítě poslal ostravský Boula. Následně se sice Baník snažil srovnat, ale poctivá a dobře fungující defenziva středočeského týmu slavila úspěch.  "Odpracovali jsme to, odbojovali. Celý tým zaslouží velký respekt," přiznal kouč vítězů David Holoubek, který zápas hodně prožíval. "Dobře jsem si na lajně zaběhal," usmál se do kamer O2 TV.
Reklama
Reklama

Holoubek si výhry moc vážil. Tvrdil, že Baník je hodně silný v rychlých protiútocích, proto k ním nechtěl dát domácím prostor. "Potvrdilo se, že jsou právě v tomhle silní. Chodili rychle nahoru a dělali nám problémy. Ale zvládli jsme to. Celý tým zaslouží velký respekt," konstatoval Holoubek.

O něm je známo, že nerad vyzdvihuje jednotlivce, proto nikoho nepřekvapilo, že chvála mířila k celému týmu. "Bylo to o všech klucích, i o těch, co šli do zápasu z lavičky. Odpracovali jsme to, odbojovali. Celý tým zaslouží velký respekt. Výsledek je pro mě satisfakcí a potvrzením, že máme zdravý tým," dodal.

A co říká kouč na to, že je teď Mladá Boleslav o dva body před Baníkem? "Na tabulku moc nekoukám. Z téhle otázky vám uteču tím, že použiju klišé. Soustředíme se na sebe a jdeme zápas od zápasu," doplnil Holoubek. Na poznámku reportéta, že celý zápas sám hodně prožíval před lavičkou, reagoval s úsměvem. "Dobře jsem si na lajně zaběhal," culil se mladoboleslavský kouč.