eFotbal

Barák nasměroval Fiorentinu za třemi body

Barák nasměroval Fiorentinu za třemi body
Barák nasměroval Fiorentinu za třemi bodyFlashscore
Antonín Barák přispěl svým druhým gólem v dresu Fiorentiny v italské lize k vítězství 3:0 na hřišti Verony, odkud loni v létě do klubu přišel. Český reprezentační záložník ve 12. minutě po zpětné přihrávce Ikoného napálil míč levačkou pod břevno. Branku na stadionu Hellasu, kde strávil dva roky, neslavil.
Reklama
Reklama

Na 2:0 zvýšil před koncem prvního poločasu Cabral, který se trefil v krkolomné pozici z voleje po rohovém kopu. V závěru zápasu vyšperkoval první ligovou výhru Fiorentiny po šesti zápasech Biraghi. Italský reprezentační obránce bleskově zahrál přímý kop z vlastní poloviny hřiště a zaskočil všechny včetně domácího brankáře Montipa.

Barák od srpnového příchodu do Fiorentiny skóroval už pošesté. Kromě dvou ligových branek skóroval jednou v Italském poháru a třikrát v Konferenční lize.

Fiorentina si polepšila v tabulce na 12. místo, Verona je stále na sestupové 18. příčce.

Na čtvrtou pozici se dostalo Lazio Řím, které zdolalo Sampdorii Janov 1:0. Výhru nad předposledním týmem tabulky zařídil gólem v 80. minutě Luis Alberto. Před Lazio se může v úterý vrátit AS Řím, který nastoupí v Cremoně.

Italská liga - 24. kolo:

Hellas Verona - Fiorentina 0:3 (12. Barák, 38. Cabral, 89. Biraghi),

Lazio Řím - Sampdoria Janov 1:0 (80. Luis Alberto).