eFotbal

Barca chce posilovat útok v Premier League. Xavi by neměl problém s Wernerem, Sterlingem ani Cavanim

Barca chce posilovat útok v Premier League. Xavi by neměl problém s Wernerem, Sterlingem ani Cavanim
Barca chce posilovat útok v Premier League. Xavi by neměl problém s Wernerem, Sterlingem ani CavanimFlashscore
Barcelona, jíž se tento týden ujal Xavi, se bude na zimním trhu poohlížet po novém střelci a při té příležitosti má učinit nájezd na Premier League.
Reklama
Reklama

V listu Marca zaznělo, že se má Barca za pár týdnů zaměřit na trio útočníků, s tím, že na jejím wantlistu mají být útočná tykadla Chelsea, Manchesteru United a Manchesteru City.

Konkrétně jde o Timo Wernera (25), Edinsona Cavaniho (34) a Raheema Sterlinga (26), přičemž je jasné, že kvůli různým délkám kontraktů a perspektivě se budou jejich ceny notně lišit.

Katalánský gigant by se měl po změně realizačního týmu stabilizovat, protože deváté místo v LaLize je opravdu nedůstojné, nicméně přestupové možnosti budou kvůli zoufalé finanční situaci samozřejmě omezené.

Šestadvaceti španělskými tituly ověnčený titán z Camp Nou se potýká s horou dluhů a případné lednové příchody budou pravděpodobně záviset na odchodech.

Aktuálně jsou na ofenzivní části soupisky jména jako Dembélé, Agüero, Fati, Braithwaite, Ezzalzouli, De Jong, Demir a Depay. Až na prvního jmenovaného Francouze už zasáhli do hry všichni.

Koho už by Ancelotti na San Bernabéu za pár týdnů nemusel vést? Real se může rozloučit až s devíti jedinci...

Zdroj: tribalfootball.com