eFotbal

Barcelona dluží klubům 115 milionů eur. Přesto už pokukuje po zimních posilách

Barcelona dluží klubům 115 milionů eur. Přesto už pokukuje po zimních posilách
Barcelona dluží klubům 115 milionů eur. Přesto už pokukuje po zimních posiláchFlashscore
Barcelona věří, že by mohla v zimním přestupovém období zlanařit k příchodu útočníka Manchesteru City Raheema Sterlinga. V hledáčku má být také Dani Olmo z Lipska.
Reklama
Reklama

Díky sníženým výdajům katalánského klubu po odchodu Messiho a dalších fotbalistů by prý v zimě zadlužený klub mohl mít dostatek financí na Sterlingův příchod. Právě posila do ofenzivy by se klubu z Camp Nou hodila. Po odchodu Messiho a Antoine Griezmanna a zraněních Dembeleho, Fatiho, Braithwaita a Sergieho Aguera je jediným klasickým útočníkem Holanďan Memphis Depay.

Sterling byl na seznamu možných posil už v letním přestupovém období a zájem o něj tedy bude z klubu, který má údajně dlužit ostatním klubům za přestupy fotbalistů až 115 milionů eur, i v zimě.

Anglický reprezentant pomohl v loňské sezóně Albionu třemi góly do finále EURO 2020 a deseti brankami pomohl City i k titulu v Premier League. Po příchodu Jacka Grealishe do City se mu však nepodařilo probojovat zpět do sestavy kouče Guardioly.

V hledáčku Barcelony pro zimu je prý také španělská hvězda RB Lipsko Dani Olmo. Ten začal svou kariéru právě v Barceloně, respektive v její slavné akademii La Masia, kterou opustil v 16 letech, kdy se připojil k chorvatskému Dinamu Záhřeb. Z něj po šesti letech odešel do Bundesligy.

Zdroj: 90min.com

Tiki-Taka řešila rasismus. Vzkazoval jsem po Šmícovi, aby Gerardovi řekl, že je ubožák, pravil Vízek