eFotbal

Barcelona plánuje velké nákupy. Klub je dohodnutý s dalším hráčem z Premier League

Barcelona plánuje velké nákupy. Klub je dohodnutý s dalším hráčem z Premier League
Barcelona plánuje velké nákupy. Klub je dohodnutý s dalším hráčem z Premier LeagueFlashscore
FC Barcelona a Leeds United uzavřely předběžnou dohodu o uvolnění Brazilce Raphinha z týmu účastníka anglické Premier League do služeb katalánského velkoklubu.
Reklama
Reklama

Španělský Sport informoval o tom, že pětadvacetiletý křídelník, který má i italský pas, se Barceloně zaváže na pět sezón už v létě tohoto roku. Podmínky kontraktu zatím nejsou známé. Jisté je jen to, že je vyjednal fotbalistův agent Deco.

„Postupovalo se podle stejného vzorce jako u hráčů, kteří už byli předtím dohodnutí pro následující léto. Jde o španělského obránce Césara Azpilicueta z FC Chelsea, jeho spoluhráče - dánského stopera Andrease Christensena, středopolaře AC Milán z Pobřeží Slonoviny Francka Kessiého a na dobré cestě je i dohoda s pravým obráncem Ajaxu Amsterodam Noussairem Mazraouim z Maroka. Ti všichni včetně Raphinha věří projektu Xaviho Hernándeza, jehož prvním očividným výsledkem je skvělé vítězství 4:0 na San Bernabéu nad Realem Madrid," napsal portál sport.es.

Ve hře o Raphinha  jsou nicméně údajně stále i další dva velkokluby - FC Liverpool a Bayern Mnichov, které jsou v momentálně situaci schopné hráčovi zabezpečit lukrativnější smlouvy, ale předběžná dohoda s FC Barcelona už je na světě. „Brazilský reprezentant, který už dal slovo nejvyšším představitelům Barcelony, ví, že v případě pravděpodobného odchodu Ousmaneho Dembélého bude mít hlavní úlohu na pravé straně útoku Blaugranas s výraznou podporou současného trenéra Xaviho," doplnil španělský zdroj.

Zdroj: sport.es

Makaay, Robben, van der Vaart... Podívejme se na pět nejlepších Nizozemců Bundesligy