eFotbal

Barcelona se porozhlíží po novém obránci na levý kraj. Přijít by mohl ze Stamford Bridge

Barcelona se porozhlíží po novém obránci na levý kraj. Přijít by mohl ze Stamford Bridge
Barcelona se porozhlíží po novém obránci na levý kraj. Přijít by mohl ze Stamford BridgeFlashscore
Katalánci hledají do svých řad nového levého obránce. Podle španělského listu Sport mají na Camp Nou políčeno na jednadvacetiletého nizozemského beka ve službách Chelsea Iana Maatsena. Ten dostal letos v létě svolení přesunout se do Burnley, avšak odmítl a chtěl zabojovat o místo v základní sestavě Blues.
Reklama
Reklama

Marcos Alonso má na Camp Nou platný kontrakt jen do konce této sezóny a Barcelona zvažuje, že spolupráci neprodlouží. Ve stejný čas by mohl být zdarma i Maatsen, ale kouč Xavi nechce ponechat nic náhodou, proto by rád začal jednat již během ledna.

Ve hře je předsmluvní dohoda, která by Maatsena zaháčkovala a Katalánci by jej v létě získali zdarma. Nizozemský mladík naskočil v této sezóně do osmi zápasů, ale start v Premier League si v tomto ročníku ještě nepřipsal. V Chelsea působí již od roku 2018, kdy přišel z rodné země z PSV.

Britský list The Sun se nechal slyšet, že ve hře je i možnost prodloužení smlouvy na Stamford Bridge. Zatím není známo, za jakých podmínek by se to mohlo realizovat a zda na ně Maatsen přistoupí. Talentovaný obránce by mohl vyslyšet volání z LaLigy, kde by mohl začít novou kapitolu své kariéry.

VRÁTÍ SE SANÉ NA OSTROVY? BAYERN SE CHYSTÁ NÁMLUVY ZATRHNOUT HNED V ZÁRODKU NOVÝM KONTRAKTEM

Foto: Chelsea FC