eFotbal

Bavorská mašina s Kanem šlape, ale Tuchel by rád ještě pár změn. Kdo by mohl vyztužit řady Bayernu?

Bavorská mašina s Kanem šlape, ale Tuchel by rád ještě pár změn. Kdo by mohl vyztužit řady Bayernu?
Bavorská mašina s Kanem šlape, ale Tuchel by rád ještě pár změn. Kdo by mohl vyztužit řady Bayernu?Flashscore
Bavorská mašina zatím v novém ročníku Bundesligy šlape a po dvou kolech se může pochlubit plným počtem bodů. Bayern v úvodním kole smetl 4:0 Brémy a o týden později si doma poradil s Augsburkem 3:1. Lví podíl na tom má i letní příchod anglického kapitána Harryho Kanea, přesto by rád kouč Thomas Tuchel ještě pár příchodů během tohoto přestupového okna učinil.
Reklama
Reklama
3) Trevoh Chalobah (Chelsea)

Mnichovský gigant se snaží zareagovat na nechtěný odchod Benjamina Pavarda a Tuchel si jako náhradu vyhlédl podle německého listu Bild středního obránce Chelsea Trevoha Chalobaha. Hráče má již okoukaného ze svého působení na Stamford Bridge a zprávy naznačují, že se Blues jeho uvolnění nebrání. Pavard zamířil do Interu Milán za 30 milionů eur a investice do Chalobaha by měla být méně nákladná. Ten si dokonce pod Tuchelem odbyl debut v Premier League.

Foto: Chelsea FC

2) Armel Bella-Kotchap (Southampton)

Post v srdci obrany by mohla vyztužit také opora Southamptonu, která je na Ostrovech označována jako nový Virgil van Dijk. Armel Bella-Kotchap se stal nedílnou součástí základní sestavy Saints a v minulém ročníku Premier League si připsal 26 startů. Jeho cenovka by se měla pohybovat okolo 20 milionů liber. Podle německého listu Sky Sport jsou jednání o jednadvacetiletém obránci v plném proudu, ale ve hře je také Dortmund, který preferuje formu hostování s možností opce.

Foto: Southampton FC

1) João Palhinha (Fulham)

Bayern podle německého listu Bild zintenzivnil jednání o přesunu osmadvacetiletého portugalského záložníka Joãa Palhinhy. Trenér Thomas Tuchel nastínil vedení bavorského klubu, aby tento požadavek vnímalo jako prioritu. Talentovaný středopolař je majetkem londýnského Fulhamu, kde má platný kontakt do léta 2027. Jednadvacetinásobný portugalský reprezentant v uplynulých týdnech naznačil, že by případnou nabídku zvažoval, ale zároveň vyjádřil touhu pokračovat v Premier League.

Foto: Fulham FC