eFotbal

Bayern sáhne hluboko do kapsy. Dokonce víc, než původně plánoval. Důvod?

Bayern sáhne hluboko do kapsy. Dokonce víc, než původně plánoval. Důvod?
Bayern sáhne hluboko do kapsy. Dokonce víc, než původně plánoval. Důvod?Flashscore
Bayern Mnichov potřebuje nového útočníka. S odchodem Roberta Lewandowského se totiž stále nedokázal vypořádat. Sice dokázal získat další mistrovský titul, ale o něm rozhodl až v samotném závěru posledního kola i proto, že Dortmund totálně selhal. Sadio Mané po přestupu z Liverpoolu v Bavorsku díru do světa neudělal a vedení FCB tak shání náhradu. Kdo by se podle goal.com mohl v Allianz Areně hlásit?
Reklama
Reklama

Bayern si na novou ofenzivní posilu připravil pořádný balík peněz. Podle německého tisku je připraven zaplatit až 100 milionů eur, což ostatně potvrdil i prezident klubu Herbert Hainer.

Původně přitom platilo, že devítimístnou sumu mnichovský klub za nikoho platit nebude. Ale situace se změnila. Může za to i Manchester United, který má v hledáčku hned několik jmen, o které usiluje i čerstvý německý mistr. A tím pádem jde cena nahoru.

„Není mnoho útočníků, kteří by mohli hrát na této úrovni. Proto se stále zmiňují stejná jména. Protože útočník stojí hodně, musíme se ujistit, že v Bayernu dobře zapadne. Píše se třeba o Randalu Kolu Muanimu, Harrym Kaneovi, Victoru Osimhenovi a Dušanu Vlahovičovi. Ano, i tyto hráče pečlivě sledujeme, abychom zjistili, jestli se do Bayernu hodí. Samozřejmě také analyzujeme ekonomickou stránku,“ prozradil Hainer.

„Pokud najdeme toho pravého, můžeme do něj investovat i 100 milionů eur. Bohužel hrotových útočníků moc není, a navíc jsou drazí,“ dodal.

Náhrada za De Geu? Trojlístek kandidátů na post jedničky u Rudých ďáblů