eFotbal

Beauguel by mohl po necelé dekádě opět opustit i Evropu. V jaké exotické destinaci se o to snaží?

Beauguel by mohl po necelé dekádě opět opustit i Evropu. V jaké exotické destinaci se o to snaží?
Beauguel by mohl po necelé dekádě opět opustit i Evropu. V jaké exotické destinaci se o to snaží?Flashscore
Ani na konci května zatím stále není potvrzeno, kam povedou příští kroky třicetiletého francouzského forvarda Jeana-Davida Beaguela.
Reklama
Reklama

Ofenzivně laděný hráč, jehož osobní konto zdobí čtyři klubové trofeje včetně čerstvého poháru pro mistra Fortuna:ligy, by ovšem mohl po necelých deseti letech opustit Starý kontinent.

Dříve už totiž operoval v tuniské Ligue 1 a dokonce se mu rovných deset let zpět podařilo v barvách klubu ES Tunis dostat v africké obdově Ligy mistrů až do finále.

Někdejšího fotbalistu Zlína i Dukly, jehož pro evropský fotbal objevil nizozemský Waalwijk, totiž láká exotická angažmá, s tím, že nejčastěji je mediálně zmiňována konkrétní nabídka z Indonésie.

A když by se vydal právě do oněch končin, nepochybně by to bylo do jednoho z tamních předních klubů a v úvahu tak připadá buď mistrovské FC Bali, nebo Persib, který je doma na čtyřicetitisícovém stadionu v Soreangu.

FC Bali čeká ve třetí červnové dekádě Pohár AFC a zápasy proti týmům Kedah, Visakha a Kaya. Že by u toho už byl i po měsíčním odpočinku také JDB?

P.S.: Je to jen pár dní, co hovořil o možné práci v Indonésii také bývalý německý reprezentant Mesut Özil.

V POSLEDNÍCH MĚSÍCÍCH STAGNUJÍCÍ ÖZIL VYZNAL SYMPATIE TOMUTO EXOTICKÉMU KLUBU....

Zdroj: eFotbal.cz