eFotbal

Bizarní přestupová politika Blues? Ke kritice aktuálního stavu se přidal i zkušený stoper Silva

Bizarní přestupová politika Blues? Ke kritice aktuálního stavu se přidal i zkušený stoper Silva
Bizarní přestupová politika Blues? Ke kritice aktuálního stavu se přidal i zkušený stoper SilvaFlashscore
Londýnská Chelsea není v pohodě. Výsledky se nedostavují, trenéři se mění a na Stamford Bridge je kádr tak široký, že kvůli němu museli i zvětšit kabinu. Majitelé v čele s Toddem Boehlym neváhají utrácet za nové tváře, ale kýžený efekt to zatím nepřináší a kritika se na jejich bedrech snáší už i z vlastních řad.
Reklama
Reklama

Základní sestava vykazuje jedenáct hráčů, k tomu si připočtěme čekající na lavičce náhradníků. Chelsea sice bojovala na více frontách, ale i tak před každým zápasem čekalo v kabině 30 hráčů doufajících, že na ně trenér ukáže.

Konkurence je neobvykle vysoká a pro mnohé je pravděpodobné, že se na hrací plochu mnohdy vůbec nepodívají. „V lednu jsme podepsali osm posil – tohle musíme stopnout a dát tomu nějakou strategii, jinak budeme v příští sezoně opakovat stejné chyby,“ poukázal zkušený stoper Thiago Silva v rozhovoru pro BeIN SPORT na chyby svého zaměstnavatele na přestupovém trhu.

„Pro klub je to těžké období s velkou nerozhodností. Došlo ke změně majitele, přicházejí noví hráči. Museli jsme zvětšit kabinu, protože neodpovídala velikosti mužstva… Pozitivní je, že v týmu jsou úžasní hráči. Ale na druhou stranu se vždy najde někdo, kdo bude nespokojený a naštvaný, protože ne všichni můžou hrát,“ dodal brazilský legionář.

Hainer, Salihamidžič i Kahn mají v Allianz Aréně o čem přemýšlet. Bayernu chybí střelec, který dotáhne věci do konce