eFotbal

Blíží se konec madridského Hazardování? Belgický flop má být na prodej

Blíží se konec madridského Hazardování? Belgický flop má být na prodej
Blíží se konec madridského Hazardování? Belgický flop má být na prodejFlashscore
Chelsea ukázala Realu Madrid dveře z Ligy mistrů a svůj podíl na tom má i nemastný neslaný výkon bývalé hvězdy Blues, Edena Hazarda. Nástupce ikonického Cristiana Ronalda se z Hazarda nestal, naopak symbolizuje velké zklamání. Co bude s belgickou hvězdou ve službách Bílého baletu dál?
Reklama
Reklama

Pověstný hrneček trpělivosti přetekl a nad Edenem Hazardem se pomalu, ale jistě stahují madridská mračna. Někdejší hvězda Lille a Chelsea přicházela do Realu s velkými očekáváními, který ale z mnoha příčin nenaplnila. Častá zranění, nepřehlédnutelná nadváha, ale i nižší produktivita, než se od hráče Hazardova formátu očekávala.

 A náročnému prezidentu Florentinu Perezovi udájně už tahle hazardérie leze pěkně krkem. Proto se prý rozhodl belgickou megastar v létě obětovat. Poslední kapkou se pro mnoho Madridistů stalo dění po semifinálové porážce Realu v Lize mistrů, kdy byl Hazard viděn po zápase v dobrém rozpoložení se svými bývalými spoluhráči z Chelsea. A to se v Realu neodpouští.

 Uznávaný novinář Chiringuito Josep Pedrerol si stojí za tím, že se jej nyní pokusí Bílý balet zbavit. Roli má hrát plánovaný příchod Kyliana Mbappéhoho, ale i fakt, že se Hazardovi nadále daří v reprezentačním dresu. Po letním Euru, kam jeho Belgie odjíždí coby velký favorit by mohl být jeho případný prodej mnohem snažší.

 Zdroj: tribalfootball.com