eFotbal

Boleslav má sílu, ale těšíme se tam, řekl asistent trenéra SKS Houštecký. Co prozradil o zranění Ogbua?

Boleslav má sílu, ale těšíme se tam, řekl asistent trenéra SKS Houštecký. Co prozradil o zranění Ogbua?
Boleslav má sílu, ale těšíme se tam, řekl asistent trenéra SKS Houštecký. Co prozradil o zranění Ogbua?Flashscore
Slavii po náročném semifinále domácího poháru proti Bohemians, které rozhodla až v prodloužení, čeká na ligové scéně výlet do Mladé Boleslavi. Nic lehkého to ovšem nebude, čehož si je vědom nejen asistent trenéra Jindřicha Trpišovského Zdeněk Houštecký.
Reklama
Reklama

„Boleslav v posledním zápase remizovala s mistrovskou Plzní. Měla hodně šancí, předtím doma porazila Liberec 4:0. Určitě má v domácím prostředí sílu a disponuje šikovnými hráči do ofenzivy,“ hodnotil nadcházejícího soupeře pro klubový web Houštecký.

Do města automobilů se slávistická výprava těší, přeci jen má na zdejší stánek dobré vzpomínky.

„Na ten stadion s realizačním týmem rádi vzpomínáme, vyhráli jsme tam první trofej ve Slavii, nezapomenutelné. Je to kousek od Prahy, naši fanoušci jsou schopní ho vyprodat, jezdíme tam rádi,“ pokračoval asistent na stránkách slavia.cz.

Fanoušky SKS zajímal i stav Igoha Ogbua, který musel proti Klokanům střídat již po čtvrthodině. „Igoh byl hned odvezený do nemocnice, má lehký otřes mozku. U otřesu mozku člověk nikdy neví, měl veškerá vyšetření a doktoři řekli, že to není tak závažné,“ dodal Houštecký.