eFotbal

Brazilská či americká liga mohou dostat košem. Suárezovi je v Saudi League nabízeno následující...

Brazilská či americká liga mohou dostat košem. Suárezovi je v Saudi League nabízeno následující...
Brazilská či americká liga mohou dostat košem. Suárezovi je v Saudi League nabízeno následující...Flashscore
S nejvyšší soutěží v Saúdské Arábii je v poslední době spojován nejen portugalský ostrostřelec Cristiano Ronaldo, ale také uruguayský snajpr Luis Suárez.
Reklama
Reklama

Ten sice oslavil s domovským Nacionalem již sedmatřicátý klubový titul, k čemuž dopomohl osmi vstřelenými brankami, nicméně v Montevideu už by pokračovat neměl a lednový Superpohár už proběhne bez jeho účasti.

"Kanibalovi z Ajaxu", jenž v minulosti zářil v barvách Liverpoolu, Barcelony i Atlétiku Madrid, mělo po světovém šampionátu v Kataru přistát na pomyslný stůl hned několik zajímavých nabídek.

Na Starý kontinent už to pětatřicetiletého ofenzivního veterána příliš netáhne, nicméně ve hře jsou i další poutavé možnosti včetně Major League Soccer (Inter Miami) nebo brazilské Serie A, kam ho má již nějakou dobu trpělivě lanařit Gremio Porto Alegre.

Španělský list Mundo Deportivo pak tento týden informoval o tom, že ambice na jeho příchod má také arabský Al-Khaleej Club, který se v Saudi League nalézá po deseti odehraných kolech na čtrnácté pozici a akvizice takových rozměrů by se mu nepochybně hodila.

Portugalský trenér Pedro Emanuel, jenž má za sebou štace v Al Nassru, Estorilu nebo Almeríi, už se měl se svým cílem i telefonicky spojit a útočníkovi je na východním pobřeží Saúdské Arábie ve městě Saihat nabízena osmnáctiměsíční smlouva s výdělkem 6 milionů dolarů za sezonu.

PSG - Štrasburk, Arsenal - West Ham, Aston Villa - Liverpool, Barca - Espanyol, Rangers - Celtic, Slavia - Sparta