eFotbal

Buchova gólová paráda v MLS rozvášnila komentátora, šíleli i fanoušci. Miami bez Messiho dostalo nařezáno

Buchova gólová paráda v MLS rozvášnila komentátora, šíleli i fanoušci. Miami bez Messiho dostalo nařezáno
Buchova gólová paráda v MLS rozvášnila komentátora, šíleli i fanoušci. Miami bez Messiho dostalo nařezánoFlashscore
Útočník Pavel Bucha pomohl Cincinnati v MLS jednou brankou k vysoké výhře 6:1 nad Interem Miami. Domácí celek se díky vítězství posunul do čela zámořské soutěže, kterou vede o bod před sobotním soupeřem. Bucha se prosadil po rohovém kopu ranou z voleje z hranice pokutového území sedm minut před poločasem.
Reklama
Reklama

Bucha se prosadil v 38. minutě, kdy zvyšoval na 3:1. Bývalý hráč Slavie, Plzně nebo Mladé Boleslavi navázal na minulé kolo, v němž dvěma brankami zařídil Cincinnati výhru 3:2 nad DC United. Celkem má šestadvacetiletý útočník v probíhající sezoně MLS na kontě čtyři zásahy.

Cincinnati se díky vítězství posunulo do čela MLS i Východní konference. Na první příčce má náskok jednoho bodu před Interem Miami, který se opět musel obejít bez několika opor. Lionel Messi a Luis Suárez jsou na mistrovství Jižní Ameriky, kvůli kartám chyběl navíc Jordi Alba.

Inter Miami poprvé v historii inkasoval šest branek a natěšení fanoušci chtěli, aby si rival odvezlo ještě větší příděl. "Je to jeden zápas v dlouhé sezoně. Soupeř patří mezi špičku, víme o jeho kvalitách, nám navíc chyběl Messi a další hráči, ale samozřejmě jsme nečekali, že dostaneme šest gólů. Odhalilo nám to slabiny, na kterých musíe pracovat," poznamenal zklamaný trenér Miami Tata Martino.