eFotbal

Bude Falta mávat Viktorii už po roce? Oživení stagnující kariéry mu má nabízet Baník

Bude Falta mávat Viktorii už po roce? Oživení stagnující kariéry mu má nabízet Baník
Bude Falta mávat Viktorii už po roce? Oživení stagnující kariéry mu má nabízet BaníkFlashscore
Zatímco olomoucký stoper Václav Jemelka by mohl dorazit do Doosan arény již velice brzy, jeden člen plzeňského kádru trenéra Michala Bílka je na odchodu.
Reklama
Reklama

Je jím osmadvacetiletý levonohý univezál s dlouhou minulostí na Hané a cenovkou okolo 13 milionů korun Šimon Falta, jenž operuje v západočeském prostředí zhruba rok.

V nynější sezoně 2021/2022 však mezi opory Viktorie v žádném případě nepatří a důkaz podává i jeho vytíženost, která činila za celý podzim jen 180 odehraných minut.

Jeho probuzení by se podle informací serveru isport.blesk.cz nebránil Baník Ostrava, který by potřeboval zvýšit konkurenci na kraji defenzivní řady i záložní řady.

Ondřej Smetana by se angažování stagnujícího Falty nebál. Rozhodovat však bude atraktivita nabídky, s níž se Václavem Brabcem vlastněný pátý celek Fortuna:ligy vytasil.

Osmý lednový den narazí Plzeň v přípravě na Písek. Falta už u toho ovšem být nemusí a kdo ví, zda nepůjde do akce ještě o dva dny dříve v Tipsport lize proti Karviné. Právě s tou se totiž utká Baník...

Ani ještěrce nestačí jen odříznout ocas, když jí doroste zas nový, říká Luhový o korupci. Zklamal ho Nezmar, Chovance má za zoufalce

Zdroj: Deník Sport