eFotbal

Bude končit na vrcholu? Madrista Kroos by se údajně mohl rozloučit s kariérou již za devět měsíců

Bude končit na vrcholu? Madrista Kroos by se údajně mohl rozloučit s kariérou již za devět měsíců
Bude končit na vrcholu? Madrista Kroos by se údajně mohl rozloučit s kariérou již za devět měsícůFlashscore
Dlouhodobě nadprůměrně hodnocený středopolař Toni Kroos pravděpodobně na madridském San Bernabéu neprokáže takovou dlouhověkost jako jeho dobrý a o pět let starší kamarád ze záložní řady Realu Luka Modrič.
Reklama
Reklama

Španělský list AS totiž naťuknul možnost, že by mohl dnes již bývalý německý reprezentant ukončit profesionální kariéru již po rozběhlé sezoně 2022/2023.

Dvaatřicetiletý svěřenec Carla Ancelottiho, jenž od startu ročníku zasáhl do osmi soutěžních duelů bílého baletu, odmítl podle deníku navázat s klubovým vedením dialog o dalším prodloužení kontraktu. A ten mu ve španělské metropoli, jejíž součástí je od léta 2014, vyprší již 30. června 2023, což je za tři čtvrtě roku.

AS uvedlo, že by rád končil bývalý středopolař Bayernu Mnichov i Leverkusenu na vrcholu a na vrcholné úrovni nechce hrát po čtyřiatřicátém roku života (třiatřicet mu bude v úvodu ledna).

Obhájce primátu i současný suverénní lídr LaLigy již údajně začal za klienta stejné hráčské agentury jako má Timo Werner, Julian Weigl, Niklas Süle či Mario Götze hledat přímou náhradu.

K tomuto datu odehrál mistr světa z roku 2014 za nejúspěšnější klub v historii Ligy mistrů více než 300 soutěžních utkání.

Özil? Obří posila Basaksehiru nejspíš bude chtít na prvních šest měsíců v novém prostředí zapomenout