eFotbal

Bude to skvělý večer pro Slavii a já se těším, že toho budu součástí, hlásí Bah

Bude to skvělý večer pro Slavii a já se těším, že toho budu součástí, hlásí Bah
Bude to skvělý večer pro Slavii a já se těším, že toho budu součástí, hlásí BahFlashscore
Ve čtvrtek večer proběhne v Edenu a před kamerami České televize jeden ze slávistických zápasů jara, jímž je samozřejmě odveta čtvrtfinále EKL s Feyenoordem.
Reklama
Reklama

"Těším se, je to velký zápas. Máme šanci psát klubovou historii. Opravdu se na to moc těším," uvedl na webu slavia.cz dánský bek Alexander Bah.

Zatímco Slavia o víkendu smázla Pardubice, Feynoord otáčel venkovní duel s Heraclesem. Jak by to mohlo vypadat ve Vršovicích? "Těžko říct, jak ten zápas bude vypadat. Jsme dva ofenzivní týmy s útočným nastavením. Myslím, že nás čeká ofenzivní fotbal," předpověděl svěřenec Jindřicha Trpišovského.

Sešívaní čekají na postup do semifinále některého z evropských pohárů od památného Poháru UEFA v sezoně 1995/1996. "Myslím, že to je o hodnotách a o tom, jak to v našem klubu děláme. Jsme opravdu dobří v těchto evropských zápasech, což jsme ukázali minulou sezonu a taky to Slavia ukázala v domácím poháru v minulé sezoně. Bude to skvělý večer pro Slavii a já se těším, že toho budu součástí," přidal na slavia.cz kolega Sora či Holeše, kteří byli v posledním ligovém kole šetřeni.

Bah se těší i na vyprodaný stadion, což proti předposlednímu celku Fortuna:ligy nebylo. "Ano, byl to dobrý zápas, ale nebylo tu dvacet tisíc lidí, takže na to se moc těším," uzavřel na slavia.cz čtyřiadvacetiletý fotbalista.

Csaplár se mýlí: EKL není evropská ČFL. Jsou v ní i lepší týmy než v EL. A Pohár UEFA s Libercem byl také ČFL?

Zdroj: slavia.cz