eFotbal

Budoucnost? Grigar je zatím bez záložní varianty a asi by se nejspíš vyrazil poptat na Úřad práce...

Budoucnost? Grigar je zatím bez záložní varianty a asi by se nejspíš vyrazil poptat na Úřad práce...
Budoucnost? Grigar je zatím bez záložní varianty a asi by se nejspíš vyrazil poptat na Úřad práce...Flashscore
Společně s Tomášem Vondráškem a Admirem Ljevakovičem, jenž jakožto hráč teplického áčka končí, je Tomáš Grigar nejdéle sloužícím borcem na severočeských Stínadlech.
Reklama
Reklama

Doznívající sezonu 2020/2021 si však v žádném případě za rámeček nedá. Je totiž jednou ze dvou nejhorších, které ve žlutomodrých barvách prožil...

"Už jednou jsme se zachraňovali až v předposledním kole, když jsme doma porazili ostravský Baník 3:2. Teď jsme to zopakovali, byl to velký nápor na hlavu, I když nám soupeři úplně na záda nedýchali," pronesl v interview pro Gól osmatřicetiletý veterán.

Proč se vůbec na jména bohatý soubor Radima Kučera namočil do boje o udržení? "Protože jsme na jaře jen dvakrát vyhráli a sbírali jen občas bod za remízy. Můžeme být rádi, že se na nás další týmy ze spodku tabulky nedotáhly. Dřív stačilo 30 bodů na záchranu, v této sezoně se odehrálo o čtyři utkání víc a my jsme se udrželi s 29 body. Poztráceli jsme jich hodně zbytečně, třeba doma právě s Karvinou, kdy jsme vedli 2:0, ale nakonec jen remizovali 2:2," pomohl si příkladem kolega Mazucha, Marečka, Řezníčka a spol., jehož slova vyšla na stránkách gol.cz.

Kontrakt na současné adrese mu vyprší za pár týdnů a byť se nová pracovní dohoda stále ještě nepodepsala, přáním ostříleného strážce svatyně je pokračovat ještě rok až do příštího léta.

"Před měsícem nebo dvěma jsem na tohle téma mluvil se Štěpánem Vachouškem. Domluvili jsme se, že bych ještě rok v Teplicích pokračoval a zároveň pomáhal s výchovou mladých gólmanů. Ale nic na papíře nemám, bude záležet na vedení klubu a trenérech, jestli o mě budou nadále stát. Chtěl bych ještě chytat! Žádnou záložní variantu nemám, asi bych nejspíš vyrazil poptat se na Úřad práce," uzavřel na webu gol.cz člen Klubu ligových brankářů se 100 a více čistými konty.

Klusáček o lepší podmínky u Botiče neusiloval: Nad platem jsme se sportovním ředitelem ani nelicitovali

Zdroj: gol.cz