eFotbal

Bundesliga: Soupeř Slavie slaví první výhru, Wolfsburg si poradil i s Lipskem

Bundesliga: Soupeř Slavie slaví první výhru, Wolfsburg si poradil i s Lipskem
Bundesliga: Soupeř Slavie slaví první výhru, Wolfsburg si poradil i s LipskemFlashscore
Fotbalisté Wolfsburgu porazili ve 3. kole bundesligy Lipsko 1:0 a jsou v soutěži stále jediným týmem s plným bodovým ziskem. To hráči Unionu Berlín přehráli Borussii Mönchengladbach 2:1 a připsali si vůbec první výhru v sezoně. Jejich výkon by mohl zajímat třeba i Slavii, se kterou se pobijí v základní skupině Evropské konferenční ligy.
Reklama
Reklama

[p]O dalším triumfu Wolfsburgu rozhodl v 53. minutě Jérome Roussillon, který dorazil do sítě vyražený centr. To za Lipsko neskóroval nikdo. Co se týče druhého nedělního klání, tak pravdou je, že zápas s Gladbachem měli hráči Unionu od začátku pevně v rukou. Už ve 22. minutě otevřel střelecký účet duelu Niko Giesselmann, jenž udeřil hlavou po přesném centru Genkiho Haragučiho. Druhou branku domácích pak přidal před pauzou Taiwo Awoniyi.To jediný gól Gladbachu vstřelil v nastavení Jonas Hofmann, na obrat už ale zbývalo jen málo času. Hosté tak po třech kolech zůstavají se ziskem jednoho bodu, který paradoxně uhráli hned na úvod ročníku proti silnému Bayernu Mnichov.

Bundesliga - 3. kolo:

Union Berlín - Mönchengladbach 2:1 (2:0)Góly: 22. Giesselmann, 41. Awoniyi - 90+1. J. HofmannWolfsburg - Lipsko 1:0 (0:0)Branky: 53. Roussillon