eFotbal

Byli jsme lepší. Stále se učím, ale je to na dobré cestě, tvrdí nadšený Chaloupek po premiéře v sešívaném

Byli jsme lepší. Stále se učím, ale je to na dobré cestě, tvrdí nadšený Chaloupek po premiéře v sešívaném
Byli jsme lepší. Stále se učím, ale je to na dobré cestě, tvrdí nadšený Chaloupek po premiéře v sešívanémFlashscore
Premiérový zápas v sešívaném dresu proti Śląsku absolvoval obránce Štěpán Chaloupek. Po duelu, který Slavia vyhrála 2:0, zářil jednadvacetiletý stoper spokojeností. „Jsem rád, že to mám za sebou, protože jsem na to čekal. Nemohl jsem nastoupit proti Pardubicím, takže jsem rád, že jsem si to odbyl tady. A že to dopadlo tak, jak to dopadlo," smál se při rozhovoru pro klubové stránky Slavie.
Reklama
Reklama

Slavia je na druhém kempu v Rakousku, na prvním Chaloupek nemohl trénovat s týmem, ale pouze individuálně. Teď už je ale z hlediska zranění nic netrápí. „Zdravotně jsem v pohodě, ale potřebuji se vyhrát a nabrat herní kondici. Ještě to není ideální, ale jsem na dobré cestě zpátky," svěřil se mladý obránce.

Na hřišti si zvyká na nové spoluhráče, nedělalo mu to ale problém. „Složité to nebylo, ale ten herní systém je jiný, než jsme měli v Teplicích, takže se stále učím a je tam stále spousta věcí, na kterých musím pracovat. Myslím si, že jsme dnes fungovali dobře," pochvaloval si poté, co odehrál druhý poločas vítězného duelu. „Herně jsme byli lepší, a to odpovídá i výsledku. Oni hrozili převážně z protiútoků, které jsme všechny ubránili a splnilo to účel.“

Nadšený je pochopitelně i z celého herního soustředění. „Podmínky jsou fantastické. Trénujeme na hřišti nebo na stadionu. Jsme na stejném hotelu, na kterém jsme byli předtím, takže známe to prostředí a teď už jsme v té příjemnější části přípravy, takže teď už to bude o ladění herní formy,“ konstatoval Chaloupek.

Hotovo, senzační přestup je tu! Reprezentant Chorý mění Plzeň za Slavii, v Edenu podepsal na tři roky