eFotbal

Černohorský exreprezentant Raspopovič má slušnou kariéru a ideální věk na to, aby nám pomohl, zní z Karviné

Černohorský exreprezentant Raspopovič má slušnou kariéru a ideální věk na to, aby nám pomohl, zní z Karviné
Černohorský exreprezentant Raspopovič má slušnou kariéru a ideální věk na to, aby nám pomohl, zní z KarvinéFlashscore
Předposlední tým ligy Karvinou posílil bývalý černohorský reprezentant Momčilo Raspopovič. Devětadvacetiletý obránce přestoupil z chorvatského týmu HNK Gorica, podmínky smlouvy Slezané na webu nezveřejnili.
Reklama
Reklama

Karviné nevyšel vstup do jarní části sezony a úvodní tři kola prohrála shodně 0:3, navíc pokaždé doma. "Dlouho jsme hledali hráče do defenzivy. Momčilo má slušnou kariéru a ideální věk na to, aby nám pomohl. Jeho výhodou je, že může hrát na vícero pozicích, v obraně kdekoliv a dokonce i na pozici defenzivního záložníka," uvedl trenér Juraj Jarábek.

Plzeň potřetí v jednom roce loupila ve Vyškově a ulovila Metsoka. Jdu do velkého klubu, září mladý kanonýr

Raspopovič má na kontě sedm startů v reprezentaci, za kterou naposledy nastoupil v listopadu 2020. Mistr černohorské ligy s týmem Buducnost Podgorica a dvojnásobný vítěz Chorvatského poháru s Rijekou působil krátce i v Rumunsku v celku Astra Giurgiu. V Karviné se sejde s krajanem Andrijou Ražnatovičem.

"Jsem trochu překvapený, všechno se seběhlo hodně rychle. Ale moc se těším na nové prostředí a výzvy. Uvědomuji si současnou situaci, postavení v tabulce není lichotivé. Něco podobného jsem zažil i minulou sezónu, ale nakonec vše dobře dopadlo. Věřím, že i tady v Karviné to bude podobné," uzavřela čerstvá akvizice MFK.