eFotbal

Chelsea na lovu trenéra: Která jména jsou údajně ze hry?

Chelsea na lovu trenéra: Která jména jsou údajně ze hry?
Chelsea na lovu trenéra: Která jména jsou údajně ze hry?Flashscore
Oblíbená show Chelsea hledá trenéra přichází s novým dílem. Twitterový novinář Fabrizio Romano na svém účtu informoval o tom, kteří z často zmiňovaných kandidátů jsou údajně mimo hru a s kterým kandidátem probíhají další jednání.
Reklama
Reklama

Londýnská Chelsea nevyhrála už sedm zápasů v řadě. V Premier League aktuálně drží jedenáctou příčku bez výhledu na pohárové pozice a z Ligy Mistrů byla dvěma porážkami od Realu Madrid vyprovozena. Nepovedenou sezonu si začátkem dubna odskákal trenér Graham Potter. Na jeho místo na jeden zápas usedl trenér z vnitřních zdrojů, Bruno Saltor, kterého záhy vystřídala klubová legenda Frank Lampard. Ani Lampard by však neměl být dlouhodobým řešením. Management Chelsea hledá dlouhodobý projekt.

V médiích se v posledních týdnech objevovala různá jména. Často se opakovala ta Juliana Nagelsmanna a Luise Enriqueho. Nicméně, jak uvádí na svém twitterovém účtu novinář Fabrizio Romano, oba trenéři by měli aktuálně být mimo hru. Podle Romana Chelsea s Nagelsmannem opravdu jednala, ovšem neúspěšně. Německý trenér údajně po několika schůzkách nabídku zamítnul. V rozhovoru pro deník Sky Sports Germany uvedl: "Abyste mohli něco odmítnout, tak se nejprve musíte k něčemu zavázat." Z tohoto tvrzení vyplývá, že Nagelsmann The Blues nic neslíbil. Pro Chelsea jsou toto špatné zprávy, jelikož bývalý trenér Lipska či Bayernu byl dle Romana jejich první volba.

Novinář rovněž tvrdí, že mimo hru je i další z favoritů, Luis Enrique (bývalý lodivod Barcelony či španělského národního týmu). Naopak dle Romana by tento a příští týden měly probíhat schůzky mezi zástupci Chelsea a Mauriciem Pochettinem. Dlouholetý trenér konkurenčního Tottenhamu je od roku 2022 bez práce. Jeho posledním angážmá bylo PSG. Nového trenéra hledají i Spurs, kteří Pochettina zatím neoslovili.