eFotbal

Chelsea nabízí Interu Kepu. Nerazzurri jej ale nechtějí, v kabině Blues by si však vybrat uměli

Chelsea nabízí Interu Kepu. Nerazzurri jej ale nechtějí, v kabině Blues by si však vybrat uměli
Chelsea nabízí Interu Kepu. Nerazzurri jej ale nechtějí, v kabině Blues by si však vybrat uměliFlashscore
Londýnská Chelsea nepřestává být na přestupovém trhu vysoce aktivní, ačkoliv výrazné zbrojení pod novým majitelem je veřejnosti spíše pro smích a fanouškům pro pláč. Bídné výkony, trenérské výměny a světlo na konci tunelu, který nemá konce. I tak aktuálně vypadá situace na Stamford Bridge. A vše nasvědčuje tomu, že v létě přijde zase celá řada změn.
Reklama
Reklama

Podle německého listu Bild by se na Stamford Bridge mohl stěhovat Sadio Mané, který nezažívá šťastné období v Bayernu Mnichov. Konkrétní nabídka za někdejší tvář Liverpoolu zatím na stole neleží, ale na Stamford Bridge projevili o zkušeného senegalského střelce zájem.

Předmětem zájmu má být ale i další africký legionář, tentokrát kamerunský gólman André Onana. Sedmadvacetiletý klenot Interu předvádí v této sezóně parádní výkony, ale Nerazzurri s jeho prodejem váhají.

Chelsea chtěla opačným směrem poslat Kepu Arrizabalagu, ale italský deník Gazetta dello Sport přinesl zprávu, že druhá strana o španělského brankáře zájem nemá. Vedení Interu by si však v kabině Blues dokázalo vybrat.

Lákavým artiklem má být třiadvacetiletý střední obránce Trevoh Chalobah, na kterého se italský klub v Londýně již dotazoval. Dalším, kdo by mohl ze Stamford Bridge zamířit na San Siro, je Ruben Loftus-Cheek.