eFotbal

Chelsea se chce před novou sezónou vyzbrojit. Tři nové tváře, které jsou spojovány s dresem Blues

Chelsea se chce před novou sezónou vyzbrojit. Tři nové tváře, které jsou spojovány s dresem Blues
Chelsea se chce před novou sezónou vyzbrojit. Tři nové tváře, které jsou spojovány s dresem BluesFlashscore
Dvanácté místo v uplynulém ročníku Premier League nelze z pohledu Chelsea hodnotit jinak než jako pohromu. Absence v pohárové Evropě, ale i ztráta důvěry některých hráčů a fanoušků, to jsou jen špičky ledovce. Může za to i neefektivní a nákladná přestupová politika, která v područí nových majitelů vzešla. Nově dosazený kouč Mauricio Pochettino dostane prostředky pro vybudování silného kádru, čistka stávajících řad už započala a objevují se i tváře, které by na Stamford Bridge mohly zamířit.
Reklama
Reklama
3) Paulo Dybala (AS Řím)

Jeho zvuk v Juventusu vyhasínal, ale přesunem do římského AS restartoval tento argentinský legionář svou kariéru. Natolik, že se o něj opět zajímají zvučné evropské adresy a mezi nimi je i londýnská Chelsea. Uplynulá sezóna zastihla Dybalu v dobrém rozmaru. Napříč všemi soutěžemi zaznamenal v 38 zápasech 18 gólů a 8 asistencí. Podle Sky Sport Italia je jeho jméno na seznamu přání i díky nízké výstupní klauzuli ve výši 12 milionů eur. Jeho příchod na Stamford Bridge si umí představit i jeho krajan Thiago Silva.

Foto: AS Řím

2) Rasmus Højlund (Atalanta Bergamo)

Podle informací portálu Fichajes má Chelsea spadeno na dánského mladíka ve službách Atalanty. Rasmus Højlund je magnetem na góly, které londýnskému klubu v minulé sezóně tak chyběly. Blues se podařilo již zlanařit Christophera Nkunku z Lipska a Nicolase Jacksona z Villarrealu. Pochettino chce však do svého útoku přidat další tvář, aby zvýšil konkurenci. Zájem o jeho služby má ale také Manchester United, proto bychom mohli být svědky zajímavé bitvy na přestupovém trhu.

Foto: Atalanta BC

1) Moisés Caicedo (Chelsea)

Zdlouhavé vyjednávání podniká Chelsea v Brightonu, který se staví zatím negativně v otázce uvolnění ekvádorského reprezentačního záložníka Moisése Caiceda. Blues jej plánovali do svých řad začlenit co nejdříve, ale současný majitel je zatím ke všem nabídkám lhostejný. Podle serveru Tribalfootball budou muset Blues přihodit ještě nějaký ten milion navíc a doufat, že neuspěje některý z dalších zájemců, mezi které se řadí Arsenal, Manchester United či Liverpool.

Foto: Brighton & Hove Albion FC