eFotbal

Chlumec? Nebudeme si dávat pozor na nějaké individuality, přece jen jsme prvoligové mužstvo, hlásí Hejkal

Chlumec? Nebudeme si dávat pozor na nějaké individuality, přece jen jsme prvoligové mužstvo, hlásí Hejkal
Chlumec? Nebudeme si dávat pozor na nějaké individuality, přece jen jsme prvoligové mužstvo, hlásí HejkalFlashscore
Votroci z Hradce Králové hrají velmi účelný fotbal. V prvoligové tabulce jsou po dvanácti kolech průběžně čtvrtí a to dosud nastříleli jen čtrnáct branek, což je z první šestky nejméně, a kupříkladu druhá Slavia zaznamenala hned o 22 gólů víc.
Reklama
Reklama

V rámci třetího kola MOL Cupu se představí svěřenci Miroslava Koubka uprostřed týdne na půdě třetiligového Chlumce nad Cidlinou, jehož forma také není špatná. V ČFL skupiny B se drží východočeský celek na čtvrté pozici, s tím, že z posledních šesti startů vygeneroval pět výher.

Zatím naposledy Chlumec přetlačil Přepeře a na své pohárové cestě, kdy zatím vyřadil Velké Hamry (4:2) i Jiskru Ústí nad Orlicí (1:O) bude chtít co nejvíce potrápit také černobílého favorita...

O čem všem mluvil před regionálním derby hradecký asistent Stanislav Hejkal? "Víme, že se Chlumec bude chtít vytáhnout. Dobře si uvědomujeme, že tam v posledních letech hrála těžké utkání Plzeň, vypadla s ním Bohemka. Já sám, když jsem trénoval Teplice, jsem tam hrál velice těžký zápas. Dobře tedy vím, že tento soupeř umí tato pohárová utkání zvládat. Navíc má dobrou sérii, vyhrál pět z předchozích šesti zápasů, v posledním těžkém utkání porazil Přepeře 3:2, takže ho určitě nesmíme podcenit,“ pronesl v rozhovoru pro fchk.cz exsparťanský asistent.

I ve třetí lize za Chlumec nehrají špatní hráči - například Roman Čáp už v této sezoně ČFL střelecky udeřil hned čtyřikrát. Samotný Hejkal tomu ovšem žádnou velkou váhu nepřikládá. "Myslím, že si nebudeme dávat pozor na nějaké individuality soupeře. Přece jen jsme prvoligové mužstvo, protivníkovi musíme vnutit naši hru tak, abychom utkání dovedli do vítězného konce,“ nastínil možný středeční scénář Hejkal.

V hradeckém kádru půjdou oproti poslednímu kolu FORTUNA:LIGY čekat změny. Úplně nová jedenáctka však do boje nepůjde. "Dáme šanci i jiným hráčům než těm, kteří hrají základ v lize. Ale rozhodně tím nechci říct, že bychom kompletně obměnili sestavu. Na některých pozicích to určitě změníme, ale dozajista to nebude tak, že bychom protočili celou jedenáctku," informoval.

Berkovce zatím porážky neděsí: Není to ještě úplně hrozné, nejsme dole. Pořád jsme nováček, musíme to takhle brát