eFotbal

Chorý pokračuje v pozici, kterou si v Plzni za ta léta vybudoval. S Klimentem mu to sedí a bude to prý ještě lepší...

Chorý pokračuje v pozici, kterou si v Plzni za ta léta vybudoval. S Klimentem mu to sedí a bude to prý ještě lepší...
Chorý pokračuje v pozici, kterou si v Plzni za ta léta vybudoval. S Klimentem mu to sedí a bude to prý ještě lepší...Flashscore
V Dobřanech na sebe tento týden narazili český a slovenský šampion, s tím, že po závěrečném hvizdu měla více důvodů k radosti Viktoria Plzeň, jež Slovan Bratislava přehrála poměrem 3:1.
Reklama
Reklama

Tým, v jehož základu nechyběli Medveděv, Pauschek nebo Zmrhal, pomohl položit na lopatky dvěma přesnými zásahy obr Chorý a jednu trefu přidal Mihálik.

"Góly mě samozřejmě těší, ale koncentroval jsem se hlavně na výkon a důležité je, že jsme vyhráli, máme čistou hlavu a můžeme pracovat dál. Odvedli jsme dobrý výkon, kluci tam měli spoustu náběhů a zásobovali mě skvělými přihrávkami, takže se mi i díky dařilo. S Honzou Klimentem mi to v útoku sedělo a myslím si, že se ještě sehrajeme a bude to ještě lepší," pochvaloval si an webu fcviktoria.cz exolomoucký dlouhán.

Spokojen byl i západočeský realizační tým, který mužstvo přivedl již ke třetí letní výhře. "V zápase jsme měli hodně příležitostí, ze kterých jsme mohli přidat ještě další góly, ale myslím si, že jsme předvedli solidní výkon. Vzhledem k tomu, jaké bylo horko a v jaké jsme fázi přípravy, můžeme být s výkonem spokojení. Celý tým si vedl dobře. Tomáš Chorý dal dva góly, což je skvělé a pokračuje v pozici, kterou si tu za ta léta vybudoval. Věřím, že fanoušci si zápas užili, protože od toho jsme tady byli," přidal na klubových stránkách Pavel Horváth.

Poslední přátelské utkání před odjezdem sehraje výběr Michala Bílka v pátek proti druholigovému Táborsku.

Přátelský duel v Dobřanech:

FC Viktoria Plzeň - ŠK Slovan Bratislava 3:1 (1:0)Branky: 36. Mihálik, 61. Chorý, 62. Chorý – 70. Weiss (pen.), Rozhodčí: Berka – Volf, Mokrusch. Diváci: 2900.

Plzeň: 1. poločas: Staněk – Holík, Pernica, Čihák, Falta – Bucha, Ndiaye – Mihálik, Čermák, Cadu – Trusa. 2. poločas: Jedlička – Řezník, Hejda, Čihák, Havel – Kopic, Kalvach, Qose, Pilař – Kliment, Chorý

Slovan: Chovan – Medveděv, Abena, Kašia, Pauschek – Mustafič, Holman, Kankava – Čavrič, Šaponjič, Zmrhal.

Červenobílou nahrazuje žlutomodrá barva. Sklářům se podařilo ulovit jednoho z nejvýraznějších mladíků Česka...

Zdroj: fcviktoria.cz