eFotbal

Chystá se další bomba! Majitelé City chtějí Neymara v New Yorku

Chystá se další bomba! Majitelé City chtějí Neymara v New Yorku
Chystá se další bomba! Majitelé City chtějí Neymara v New YorkuFlashscore
Podpis Lionela Messiho v Interu Miami naznačuje, že i další hvězdy světového fotbalu budou uvažovat o přestupu do MLS. Velkou konkurencí bude Saudská Arábie.
Reklama
Reklama

Podle deníku Mundo Deportivo projevil zájem o Neymarovy služby klub New York City FC. Neymarova smlouva s Paris Saint-Germain vyprší v roce 2025, ale jeho budoucnost je ve hvězdách a už nějakou dobu se proslýchá, že by mohl odejít ještě před koncem smlouvy.

S odvoláním na informace od City Xtra a The Scout média uvádějí, že City Football Group, která kromě vlastního týmu z Manchesteru vlastní právě i New York City FC, uvažuje o podpisu smlouvy s brazilskou hvězdou.

Mundo Deportivo dodává, že City Football Group zatím Neymara neoslovila, ale připravuje nabídku, jak ho přesvědčit, aby se připojil k jejich týmu.

Neymar zatím nevyloučil možnost, že by po skončení svého působení v Evropě hrál v MLS. Přestože o něj stojí několik klubů a hovoří se o možném návratu do Barcelony, brazilská hvězda si dveře k přestupu do Spojených států neuzavřela.

Pokud by se Neymar připojil k New York City FC, následoval by další hvězdy, jako jsou David Villa, Andrea Pirlo a Frank Lampard, které za tento klub hrály.