eFotbal

Cienciala: Dukla je velký klub se skvělým zázemím a podmínkami. Byla to pro mě nejlepší možná varianta

eFotbal
Cienciala: Dukla je velký klub se skvělým zázemím a podmínkami. Byla to pro mě nejlepší možná varianta
Cienciala: Dukla je velký klub se skvělým zázemím a podmínkami. Byla to pro mě nejlepší možná variantaFlashscore
Kmenový záložník Baníku Ostrava Lukáš Cienciala (20) stráví celý soutěžní ročník 2021/2022 v barvách druholigové Dukly, kam se odebral na hostování.
Reklama
Reklama

Na Julisce se mladý středopolař s dlouhou minulostí v Třinci připravuje od minulého týdne, před pár dny absolvoval i přípravný duel proti Varnsdorfu...

"Lukáše jsme sledovali již na podzim, bohužel díky zájmu Baníku nebyla možnost ho přivést do Dukly. Nyní se naskytla příležitost, aby přišel alespoň na hostování. Vzhledem k tomu, že je to typ hráče, který v týmu nemáme, tuto možnost jsme využili. Budeme od něj očekávat velkou aktivitu v poslední třetině hřiště, rychlost, tahovost, pracovitost, odvahu a hodně centrů do pokutového území," uvedl na webu fkdukla.cz sportovní ředitel Jan Staněk.

A co první dojmy mládežnického reprezentanta po přesunu do metropole, respektive její šesté městské části? "Vnímám, že Dukla je velký klub se skvělým zázemím a podmínkami. Byla to pro mě nejlepší možná varianta. Jsem krajní hráč, křídelník. Mám rád souboje jeden na jednoho a snažím se využívat své rychlosti. Pokud to půjde, rád bych přidal i góly," doplnil na klubovém webu sám Cienciala, jenž dosud ve druhé nejvyšší domácí soutěži rozvlnil síť čtyřikrát a potřeboval na to 47 utkání.

Tvrdoň si padl do oka se Staňkem i Hruškou: Být ve Viktorii je pro mě splněným snem a velkým krokem v kariéře

Zdroj: fkdukla.cz