eFotbal

Cítím, že jsem teď lepší kouč, než jsem byl před deseti nebo dvaceti lety, hlásí z věčného města Mourinho

Cítím, že jsem teď lepší kouč, než jsem byl před deseti nebo dvaceti lety, hlásí z věčného města Mourinho
Cítím, že jsem teď lepší kouč, než jsem byl před deseti nebo dvaceti lety, hlásí z věčného města MourinhoFlashscore
Mistrovské tituly v Portugalsku, Španělsku, Itálii i Anglii, k tomu výhry v tamních pohárech i Superpohárech, o dvou trofejích pro vítěze Ligy mistrů nemluvě.
Reklama
Reklama

Sbírka Josého Mourinha, jež zahrnuje pětadvacet důležitých triumfů, je skutečně pestrá a zaslouží si respekt. Protože už však nic nevyhrál čtyři roky (naposledy ovládl v roce 2017 EL s United), začaly se objevovat pochyby, zda mu pomalu neujíždí vlak....

Sám "Mou", jenž od léta sedí na lavičce AS Řím, však ústup z pozic rezolutně odmítá. "Cítím, že jsem teď lepší kouč, než jsem byl před deseti nebo dvaceti lety. Tohle není džob, kde je základem věk nebo fyzická kondice. Je to jiné než u hráčů. Zkušenosti vás dělají lepším," pronesl webem aktualne.cz citovaný osmapadesátiletý odborník ze Setúbalu.

"Pokud se kouč nezlepšuje, je to proto, že ztratil vášeň a ztratil mentalitu, která mu pomáhá každý den," přidal na aktualne.cz bývalý kouč Realu, Interu či Chelsea, jehož Vlci z věčného města jsou aktuálně v Serii A čtvrtí a v Evropské konferenční lize vévodí své skupině.

"Všechny ty zápasy, které jsem hrál, a všechny trofeje, které jsem získal, ty už mám v kapse. A budu mít čas se jimi kochat, až skončím. Teď chci myslet jen na další utkání. Příští zápas je to jediné, nad čím přemýšlím," doplnil na portálu aktualne.cz šéf Abrahama, El Shaarawyho, Mkhitaryana a spol., jehož mužstvo nastoupí v neděli 17. října na Juventus Stadium proti tamním Bianconeri, kteří aktuálně táhnou šňůru čtyř vítězství.

Německo čeká bitva vedoucích celků. Jaký je vlastně rozdíl mezi Bayernem a Bayerem?

Zdroj: aktualne.cz