eFotbal

Co s Ronaldem? Padl už i bizarní odchod do Atletica Madrid. Nyní se jedná s Lisabonem

Co s Ronaldem? Padl už i bizarní odchod do Atletica Madrid. Nyní se jedná s Lisabonem
Co s Ronaldem? Padl už i bizarní odchod do Atletica Madrid. Nyní se jedná s LisabonemFlashscore
Portugalský fotbalový klenot Cristiano Ronaldo neposilní Atletico Madrid, jak někteří spekulovali. Uvedl to poslední červencový pátek prezident španělského klubu Enrique Cerazo.
Reklama
Reklama

Šéf Atletica při prezentaci nové posily Nahuela Molinu zdůraznil, že argentinský obránce je poslední posilou Atletica v letním přestupovém období. Tím jistě prezident Atletica výrazně potěšil zejména fanoušky klubu, kteří se k diskuzím ohledně možného příchodu slavného Portugalce s ohledem na jeho předchozí působení u městského rivala Realu Madrid stavěli vyloženě negativně. Na přípravný zápas Atletica si fanoušci dokonce přinesli transparent s nápisem CR7 not welcome, tedy Cristiano Ronaldo není vítán.

Ronaldo přitom v týdnu opět zdůraznil svou touhu opustit Manchester United, aby si v nadcházející sezóně zahrál Ligu mistrů, do které se po loňské nepovedené sezóně klub z Old Trafford neprobojoval. Vedení anglického klubu však nadále trvá na tom, že fotbalista není na prodej a dalo Ronaldovi podmínku podpisu nové smlouvy a odchodu na případné hostování.

Podle serveru The Athletic začal nově Ronaldův agent Jorge Mendes jednání se Sportingem Lisabon, ve kterém právě sedmatřicetiletý útočník odstartoval svou hvězdnou kariéru a v roce 2003 poprvé přestoupil do Manchesteru United.

Každopádně,odchod Ronalda je zjevně neodvratitelný. Ronaldo totiž s týmem Manchesteru neodcestoval ani na sobotní přípravný zápas právě s Atleticem Madrid do Osla. Otázkou je i jeho start v nedělním duelu proti Rayu Vallecanu, který bude pre "Rudé ďábly" generálkou na nový ročník Premier League. Ronaldo se navíc neobjevil ani v jednom přípravných utkání týmu ten Haga.

Zdroj: en.atleticodemadrid.com

Nové střelecké tváře na Ostrovech, které se v nadcházejícím ročníku Premier League vyplatí sledovat